Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 2. marta.

Riječ je o filmovima “Tom i Džeri” i “Jako mi je stalo”.

TOM I DžERI – OD 25. FEBRUARA DO 2. MARTA 2021. 18.00 ČASOVA

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najljepši hotel u Njujorku uoči „vjenčanja vijeka“, prisiljavajući očajnog organizatora da hitno preduzme nužne mjere.

SADRŽAJ FILMA:

Mlada, tek zaposlena Kajla ima zadatak da riješi problem glodara u hotelu prije važnog događaja. Unajmljuje Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Slijedi, naravno, epska bitka mačke i miša koja prijeti da uništi njenu karijeru, vjenčanje, a i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zamjenik direktora hotela koji se urotio protiv njih troje.

ORIGINALNI NASLOV: Tom and Jerry

REŽIJA: Tim Stori (Tim Story)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANjE: 101 min.

CIJENA: 4 KM

JAKO MI JE STALO – OD 25. FEBRUARA DO 2. MARTA 2021. 20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Marla Grejson je zakonski zastupnik starijih ljudi. Ona koristi njihovu izlapelost i činjenicu da nemaju nikog drugog da im pomogne kako bi ih što više finansijski oštetila. Njen niz uspješnih prevara zaustavlja se kada se ispostavi da je njena posljednja žrtva povezana sa moćnim lokalnim kriminalcem, koji nije spreman da joj oprosti ovaj pokušaj prevare.

ORIGINALNI NASLOV: I Care a Lot

REŽIJA: Džej Blejkson (J Blakeson)

ULOGE: Rozamund Pajk (Rosamund Pike), Piter Dinklidž (Peter Dinklage), Ejza Gonzales (Eiza González), Dajen Vest (Dianne Wiest), Kris Mesina (Chris Messina)

ŽANR: Crna komedija

TRAJANjE: 118 min.

CIJENA: 4 KM

 

 

 

Izvor: KC Trebinje