Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 15. juna.

Riječ je o filmovima LIHVAR i PRIZIVANjE ZLA – ĐAVO ME JE NATJERAO

LIHVAR:

SADRŽAJ FILMA:

Mundir je zelenaš, bivši bokser koji se uvijek drži svog kodeksa: niko mu nikada ne ostaje dužan i nikome nije dužan. Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost dovode ga u problem sa policijom i kriminalcima. Mundir uspijeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao tog dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

ORIGINALNI NASLOV: Lihvar

REŽIJA: Nemanja Ćeranić

ULOGE: Mladen Andrejević, Strahinja Blažić, Stefan Bundalo…

ŽANR: Krimi, drama

TRAJANjE: 90 min.

PRIZIVANjE ZLA – ĐAVO ME JE NATJERAO

SADRŽAJ FILMA:

„Prizivanje zla“ otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Loren Varen. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića i odvodi ih daleko od svega što su ikad prije vidjeli, pa će se prvi, put u istoriji Amerike, optuženi za ubistvo braniti opsjednutošću demonom.

ORIGINALNI NASLOV: The Conjuring: The Devil Made Me Do It

REŽIJA: Majkl Čaves (Michael Chaves)

ULOGE: Vira Farmiga (Vera Farmiga), Patrik Vilson (Patrick Wilson), Džulijan Hilijard (Julian Hilliard), Ruari O’Konor (Ruairi O’Connor), Sara Ketrin Huk (Sarah Catherine Hook)

ŽANR: Horor, misterija, triler

TRAJANjE: 110 min.

Cijena ulaznice za bioskop je 4 KM.

Izvor: KC Trebinje