Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 11. maja.

Riječ je o filmovima “Čarobni prolaz” i “Godzila protiv Konga”.

ČAROBNI PROLAZ – OD 6. DO 11. MAJA 2021. U 18 ČASOVA

Uzbudljiva i živopisna avantura odvešće nas u morske dubine, u krajolike očaravajuće ljepote, ali i velike opasnosti.

SADRŽAJ FILMA:

Priča prati mladog delfina bujne mašte i njegovog najboljeg prijatelja koji neprestano otkrivaju nova mjesta za istraživanje – pronalaze brojne čarobne predmete za koje niko ne vjeruje da su, zapravo, stvarni. Jednog dana otkriju čarobni prolaz koji ih može pretvoriti u ono što žele postati. Nažalost, jegulje su otkrile njihovu tajnu i odlučile su prolaz iskoristiti za preuzimanje Ribljeg grada. Kako priča napreduje, delfini se moraju utrkivati s vremenom kako bi spasili svoj grad.

ORIGINALNI NASLOV: Magic Arch

REŽIJA: Vasilij Rovenski (Vasiliy Rovenskiy)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animirani

TRAJANjE: 84 min.

CIJENA: 4 KM

GODZILA PROTIV KONGA – OD 6. DO 11. MAJA 2021. U 20 ČASOVA

Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, čeka se još od 1962, kad su se prvi put sreli na filmskom platnu.

SADRŽAJ FILMA:

Svijet je spreman za još jednu borbu giganata. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dvije najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena.

ORIGINALNI NASLOV: Godzilla vs. Kong

REŽIJA: Adam Vingard (Adam Wingard)

ULOGE: Mili Bobi Braun (Millie Bobby Brown), Aleksander Skarsgord (Alexander Skarsgård), Ejza Gonzales (Eiza González), Rebeka Hol (Rebecca Hall)

ŽANR: Akcija, naučna fantastika

TRAJANjE: 113 min.

CIJENA: 4 KM

FILM SE PRIKAZUJE U 3D TEHNOLOGIJI!

 

 

 

 

Izvor: KC Trebinje