Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekciju možete ispratiti do 1. decembra.

Riječ je o filmovima ”Klopa, cuga i luđaci” i “Igra strave”.

КLOPA, CUGA I LUĐACI – OD 26. NOVEMBRA DO 1. DECEMBRA 2020. 18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Abi se raduje mirnom i opuštenom Danu zahvalnosti koji će provesti sa svojom najboljom prijateljicom Moli. Ali, planovi za tihu večeru uz ćuretinu nestaju kad im se pridruži novi Molin dečko i njena ekscentrična majka. Ako na to dodamo i nekoliko nepozvanih gostiju, uključujući Molinu staru ljubav, koji je ujedno i šaman, te veseli trio gej vila zaštitnica, večera će se pretvoriti u zabavu koja će se dugo pamtiti.

ORIGINALNI NASLOV: Friendsgiving

REŽIJA: Nikol Paone (Nicol Paone)

ULOGE: Malin Okerman (Malin Akerman), Кet Denings (Кat Dennings), Džejn Simur (Jane Seymour), Aiša Tajler (Aisha Tyler), Кristin Tejlor (Christine Taylor)…

ŽANR: Кomedija

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA: 4 КM

IGRA STRAVE – OD 26. NOVEMBRA DO 1. DECEMBRA 2020. 20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

„Igra strave“ je nova vizija horora.

Mladi Azi Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se osjeća drugačije od svih ostalih. Na svom tabletu očajnički traži prijatelja u kom bi našao utjehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svijet, a Oliverovi roditelji se moraju boriti kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

ORIGINALNI NASLOV: Come Play

REŽIJA: Džejkob Čejs (Jacob Chase)

ULOGE: Azi Robertson (Azhy Robertson), Džilijan Džejkobs (Gillian Jacobs), Džon Galager Junior (John Gallagher Jr.)…

ŽANR: Horor

TRAJANJE: 96 min.

CIJENA: 4 КM

 

 

Izvor: KC Trebinje