Vrelo junsko jutro idealno za kupanje u Jadranu. Pauza nadomak granice u restoranu “Drijen”, kao stvorena za autentičan hercegovački doručak u idiličnom ambijentu.

Dok čekamo dobro poznate priganice sa sirom i kajmakom udišemo prirodu punim plućima. Kažu da se na ovom mjestu sudaraju vazdušne struje sa mora i kontinenta.

I zaista, ima nešto posebno u vazduhu koji nas umiva na ovom mjestu. Stare priče ovog kraja kažu da je prije više od stotinu godina unazad na ovom mjestu bio ugostiteljski objekat, mjesto za odmor trgovcima solju i ribom iz Dubrovnika i okoline, ali i onim iz Hercegovine koji su svojim proizvodima trgovali u Župi i Dubrovniku… Sada su gosti i usluga drugačiji, ali je smisao priče ostao isti.

Rani dolazak omogućio nam je da ljubomorno možemo uživati potpuno sami u svim ukusno složenim detaljima bašte ovog restorana. Nasmijana lica osoblja ostavljaju utisak da ih nismo neprijatno iznenadili ranim dolaskom.

Idealna kombinacija detalja, uz vrhunski gastro ugođaj, učinila nam je ovo jutro potpuno savršenim.

Toplo vam preporučujemo posjetu „Drijenu“ kao idealnu priliku da među svakodnevnim obavezama pronađete vremena za sebe, svoja čula i da se okružite voljenim osobama u idiličnom ambmijentu.

„Drijen“ vas poziva u posjetu prepuštenu svim njegovim čarima.

 

 

/sponzorisana objava/

HP, jun 2018.