Prije nekoliko dana su glumac Miloš Biković i reditelj Miloš Avramović objavili da će se ekipi filma pridružiti Majkl Medsen. Sada je otkriveno da će u nastavku serije igrati još jedan holivudski glumac.

Ovo su na društvenim mrežama ponovo potvrdili Biković i Avramović, ali sada su otkrili da će u drugoj sezoni “Južnoj vetra” glumiti i Vilijam Boldvin.

“Službeno! Serija Južni vjetar – Sezona 2”, napisao je Miloš Avramović u objavi na Instagramu i podijelio fotografiju na kojoj se nalaze Majkl  Medsen i Vilijam Boldvin.

 

Istu je fotografiju na Instagram priči i Twitteru podijelio i glumac Miloš Biković.

“Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije Južni vetar. Ovo je prvi put posle mnogo godina da tako velike i poznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja s njima je prvi korak u tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde”, rekao je Avramović za medije.

“Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da u Srbiju dođu na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe”, istaknuo je redatelj.

Priča se da će uz ovaj dvojac u “Južnom vetru” glumiti i Monika Beluči.

 

 

 

Izvor: Nezavisne novine