Događaj dana u Trebinju je večerašnje veliko finale Božićnog turnira u malom fudbalu u konkurenciji seniora i veterana, koje će biti odigrano u trebinjskoj sportskoj dvorani.

Ovogodišnji Božićni turnir u malom fudbalu, u organizaciji preduzeća Trebinjesport, a pod pokroviteljstvom Grada Trebinja okupio je veliki broj timova koji se bore za titulu najboljih u svojim kategorijama, ali i za vrijedne novčane nagrade.

U izjavi za Padrino radio direktor Javne ustanove Trebinjesport Milan Janković, najavio je uzbudljivo veče i pozvao sve ljubitelje sporta da isprate večerašnji sportski događaj.

“Turnir je ušao u samu završnicu, finalne utakmice, večeras veliko finale u 21 čas, finale seniora. Ono što svi očekuju da vidimo ko će zaslužiti epitet najbolje ekipe na turniru. U finalu se sastaju ekipe Zlatara Rubin i ekipa Bemiksa, očekujemo kvalitetnu utakmicu,  prije njih igraju ekipe Lokoportal – Zlatara Rubin” , rekao nam je Janković.

Janković je najavio i prisustvo velikog broja reprezentativaca sa ovih prostora na večerašnjem turniru. Bevanda, Kahvedžić, Pantić, Marić, Šunjić samo su neka od velikih imena koja će svoje vještine prezentovati večeras na parketu Sportske dvorane “Miloš Mrdić”.

Učesnike očekuju i vrijedne nagrade, objasnio je Janković: “Prva nagrada 4000 KM, pehar, medalje i nagrade za najbolje pojedince. Kod veterana je to simbolično 1000 KM odnosi pobjednička ekipa, pehar i nagrade za najbolje pojedince. Potrudićemo se i da zadovoljimo i gledaoce, imaćemo nagradu za publiku to će biti LED televizor. Nadamo se da će svi biti zadovoljni nagrada” , najavio je Janković za Padrino radio.

Cijena ulaznice za finale je 2 KM.

MEČEVI ZA TREĆE MJESTO:

18.00 W-WIN Nevesinje – Restoran Kastel Nikšić (veterani) 
19.00 Stolac – Hrupjela 

FINALNI MEČEVI:

20:00 Lokoportal – Zlatara Rubin (veterani)
21.00 Bemiks – Zlatara Rubin

Kompletan razgovor sa Milanom Jankovićem, direktorom J.P. “Trebinjesport”, poslušajte ovdje:

 

Radio Padrino / Hercegovina Promo, januar 2019.