Imamo novi sistem osnježavanja, koji prvi put u istoriji garantuje skijanje tokom 120 dana – kazao je direktor Olimpijskog centra.

Predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“, s direktorom Dejanom Ljevnaićem na čelu, na konferenciji u Beču prezentiovali su pred mnogobrojnim posjetiocima sve novine za predstojeću zimsku turističku sezonu na olimpijskoj planini.

-Došli smo u Beč i predstavnicima agencija, medijima, stručnjacima iz oblasti turizma i brojnim posjetiocima predstavili smo sve projekte koji su realizovani na Jahorini. Imamo novi sistem osnježavanja, koji prvi put u istoriji garantuje skijanje tokom 120 dana, kao i nove staze koje garantuju ozbiljan kvalitet konkurentan evropskom. Ono što je najvažnije, imamo odličnu konekciju s Bečom i tri leta dnevno na Međunarodni aerodrom Sarajevo, koji je od Jahorine udaljen samo 28 kilometara. Uz to, imamo odličan odnos cijene i kvaliteta koji je mnogo konkurentniji u odnosu na cijene austrijskih skijališta – rekao je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić i dodao da Jahorina ima šta ponuditi, kao i da već veliki broj grupa iz Beča najavljuje svoj dolazak na planinu.

– Efekte prezentacije smo već vidjeli kada nam je nakon izlaganja dolazak na Jahorinu potvrdila grupa od 70 skijaša. To smatramo velikim uspjehom, koji može biti samo okidač da osvojimo tržište Austrije – istakao je direktor OC “Jahorina”.

 

Izvor: Dnevni avaz