Poštovani posjetioci, u narednih nekoliko dana tehnička ekipa našeg portala će da radi na izmjenama i novoj koncepciji uređivanja sajta, te Vam se zbog toga unaprijed izvinjavamo na mogućim tehničkim problemima prilikom pregleda sadržaja koji će nastati kao rezultat ovih radova.

Poslije devet mjeseci rada na promociji Hercegovine kroz tekstove, putovanja i fotografiju dospjeli smo do faze kada želimo da proširimo naše sfere interesovanja i na našim stranicama, uz sada već prepoznatljivu hercegovačku “koreografiju”, damo prostor i dnevnim temama iz Hercegovine, regiona i svijeta, sportu, muzici i raznim zanimljivim temama koje kruže internetom. I dalje ćemo se truditi da ostanemo na “ljepšoj strani Hercegovine” i da uz kritički ali i pozitivan pristup temama ostanemo na dosadašnjim frekvencijama. Predstavićemo Vam i druge krajeve Evrope kroz autorske putopise našeg urednika, te kroz pozitivne primjere pokušati uticati na povećanje svijesti o neophodnim promjenama u našoj regiji. Naravno, uz sve to predstavićemo se u “novom ruhu” sa još dopadljivijim dizajnerskim rješenjima našeg sajta.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo i sponzorima koji su do sada, a nadamo se i u budućnosti, bili uz nas, prije svih GALERIJA VERITAS Trebinje, HERCEGOVINA AUTO DOO Nevesinje, PREMIUM VINOGRADI Trebinje, TQ NET COMPUTERS Trebinje, WHITTLE EASTERN EUROPE LOGISTIC LTD Clitheroe – England, KORONA RADIO Trebinje i drugim.

U nadi da će Vam se još više dopasti novine koje pripremamo,  još jednom se izvinjavamo na tehničkim poteškoćama u čitanju sadržaja našeg portala u narednim danima.

Hercegovina Promo Tеam.