Vrijeme je praznika i prazničnih darivanja, vrijeme kada svi pokazujemo velikodušnost posebno prema djeci, starima, nemoćnim i bolesnim.

U skladu sa ovim načelima “Premium vinogradi d.o.o.” pokreću akciju, zajedno sa svim građanima Trebinja u kojoj će u prazničnim danima koji su pred nama organizovati humanitarnu akciju “Pomozimo zajedno” koja je osmišljena na način da se uz pomoć svih građana Trebinja skupe prilozi i doniraju novčana sredstva za Udruženje roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko” iz Trebinja.

Akcija se sastoji u tome što će odgovorni iz “Premium vinograda” organizovati promotivnu prodaju kuvanog vina po specijalnoj recepturi u danima 6. , 11. i 13. januara 2014. godine po simboličnoj cijeni od 1 KM, a sva prikupljena sredstva će biti donirana Udruženju “Sunce nam je zajedničko” . Prodaja će biti organizovana tokom cijelog dana na štandu Premium vinograda na trebinjskom Trgu slobode (kod hotela “Platani”), a već na Badnji dan svi Trebinjci će biti u prilici da se okrijepe kuvanim vinom, koje je s ljubavlju organizatora pripremljeno po posebnoj recepturi, i na taj način pomognu svojim sugrađanima – djeci sa posebnim potrebama.

Uz nadu da ćemo svi pokazati humanost i pomoći onima kojima je najpotrebnije, pozivamo Vas da posjetite štand i podržite ovu akciju.