Evo, skoro pa je i ova godina na izmaku… Decembar nam je već tu, praznična sezona kuca na vrata – rekli bismo kako nam počinje prava zimska idila. A kako bi vam ovaj mjesec bio još ljepši, donosimo vam šest fantastičnih prijedloga.

Haljina za sve prilike

Bilo da je u pitanju ljeto ili zima, mala crna haljina komad je garderobe koji veoma rado nosimo, a nećemo zaobići priliku da je u svoj stajling uvrstimo i tokom ovog mjeseca. Najbolje od svega je to što je mala crna haljina komad garderobe koji možete nositi gotovo u svim prilikama, a kako je sezona praznika pred nama, ova Orsay mala crna haljina odlična je opcija – od sindikalne proslave do same najluđe noći.

Trendi štikle

A kako bi mala crna haljina bila još upečatljivija, za to će se pobrinuti razni asesoari, ali ne bi trebalo da zanemarimo ni obuću. Shodno tome, ove ZARA štikle, ukrašene životinjskim dezenom, fantastično se slažu sa malom crnom haljinom, a najbolje od svega je to što vam mogu pomoći da dobijete veoma moderan i trendi stajling, imajući u vidu kako je dezen zmijske kože jedan od trenutno najpopularnijih.

Savršen novogodišnji poklon

Decembar je obično rezervisan i za poklone, a pri tome mislimo na njegov sam kraj. Doduše, ne morate čekati baš 31. decembar da biste poklonili nešto sebi ili drugima – možete to uradi već danas tako što ćete odabrati apsolutno savršen telefon.

Zašto je savršen? Samo neki od razloga su izuzetan hardver i maksimalno optimizovan softver, a koji osiguravaju fantastično korisnično iskustvo, a moramo napomenuti i to kako njegov brzi procesor omogućuje izuzetne performanse. I, još da naglasimo – kamera ovog telefoma svaku fotografiju pretvara u pravo umjetnično djelo.

Ukras za svaki kutak vašeg doma

Savršena praznična atmosfera ogleda se i u načinu na koji ćete dekorisati svoj životni prostor. Naravno, novogodišnja jelka sigurno će zauzeti centralno mjesto u vašem dnevnom boravku, ali šta je sa ostatkom vašeg doma?

Omiljeni praznični kolač


Ah, praznična sezona to ne bi bila bez mirisa kolača, a iako postoji tako mnogo opcija koje možete isprobati ovog mjeseca i, generalno, tokom cijele zimske i praznične sezone, miris i ukus medenjaka sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zapravo, ovo nam je i jedan od najomiljenijih prazničnih kolača, a ovdje pogledajte i kako da ga napravite.

Prava praznična priča


Ona se vratila, baš na vrijeme, a nećemo pogriješiti ako kažemo kako je ova knjiga blistava kao novogodišnja jelka te je prepuna prave praznične radosti. Kupoholičarka je ponovo u akciji, a ovaj put je na nju palo da sama pripremi božićno slavlje. Pa, šta može krenuti po zlu? Mnogo toga, a to možete saznati ovdje.

 

 

 

 

Autor: Mini magazin