Kratak top ili popularno nazvani “krop top” već par sezona vlada modnom scenom. Zahvaljujući praktičnosti, ovaj laskavi komad možete nositi apsolutno uz sve što zamislite.

Samo je na vama odluka da li ćete se odlučiti za pensil suknju, farmerice, pantalone sa dubokim strukom, jer u svemu ćete izgledati zavodljivo i seksi. Prikladni su kako za dnevne, tako i za večernje autfite, a u nastavku vam pokazujemo kako su se poznate dame odlučile da ga kombinuju.

Bela opsesija

Bela boja je savršena i naglasiće vaš preplanuli ten koji ste dobili okom letnjih dana. Kratke topove i majice koje otkrivaju gornji deo stomaka, nosite uz lagano belo odelo sa kratkim pantalonama ili uz široke pantalone visokog struka. Patike ili štikle – same odaberite.

Plava od glave do pete

Ova boja će biti odličan izbor za večernje izlaske kada želite da izgledate moderno, seksi, ali ne želite haljinu. Sve nijanse plave boje dolaze u obzir. Odaberite onu koja vama najbolje stoji. A mi vam predlažemo da kratak top u plavoj boji nosite uz usku midi suknju u istoj nijansi.

Šik odelo

Jednoličnost blejzera i  šorts u istoj boji razbiće jedan beli krop top, a ovakva kombinacija je idealna za prve jesenje večeri ili večernj edogađaje kada želite da naglasite svoje atribute.

 

Izvor: Cosmpolitan.rs