S obzirom na to da je jednostavan make-up look ono što većina žena i praktikuje, svakodnevno, zbog užurbanog tempa i nedostatak vremena, za postizanje prirodnog i svježeg izgleda lica, potrebno je samo izabrati odgovarajuće proizvode i učiniti svoju make-up rutinu brzom i efikasnom. 

Ove zime prirodna ljepota postala je imperativ u beauty svijetu, pa je zato nude make-up omiljeni trend ove sezone.

Reč je o izgledu koji nam neće oduzeti previše vremena, a ostaviće utisak njegovanog lica, na kome gotovo da nema tragova šminke. Zar to nije san svake od vas?

Za postizanje nude look-a potrebno je koristiti palete smeđih i zemljanih tonova. Idealno bi bilo da koristite bb kremu, jer za nude, prirodni izgled nije vam potrebna potpuna moć pokrivanja. Dovoljno je da podočnjake i sitne nedostatke prekrijete korektorom.

Kako biste na prirodan način istakli ljepotu vašeg lica, neophodno je da odaberete nijansu proizvoda koja u potpunosti odgovara vašem tenu i potpuno prirodno se stapa sa vašim licem.

Svjež, prirodni sjaj, svojoj koži daćete sa svega nekoliko kapljica tečnog highlightera, koji možete staviti na sam vrh jagodica i ispod obrva. Za svjež i zdrav izgled, na obraze nanesite veoma malo kremastog rumenila, ružičaste nijanse.

Usne možete namazati balzamom ili ružem koji potpuno odgovara prirodnoj boji vaših usana.

Na ovaj način istaći ćete svoju prirodnu ljepotu i izgledaćete besprijekorno uz svega nekoliko minuta truda.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba