Bijela košulja, čuveni komad garderobe koji možete da nosite zaista u svakoj prilici. Mijenjaju se trendovi, stilovi, godišnja doba – ali ona ostaje. Dovoljno je i svečana i elegantna, ali i i opuštena i ležerna – i od onih je komada garderobe koji svaka žena treba ima u svom ormanu.

U nastavku pogledajte prijedloge kako da nosite bijelu košulju u raznim prilikama.

Bijela košulja zaista predstavlja univerzalnu stvar. Može se nositi na posao, na sastanak, za bilo koju svečanu priliku – uz štikle, ravnu obuću, patike, papuče, na plažu, u šetnju… jednostavno uvijek!

 

Za posao 

Garderober svake poslovne žene ima minimum jednu, a često i nekoliko bijelih košulja. Za mnoge od njih ovakva košulja je zapravo i dres kod, pa je kombinuju sa drugim dijelovima garderobe svaki dan. U kombinaciji sa crnom suknjom ili pantalonama – jednostavno greške nema!

Zanimljiva plisirana suknja, bijela košulja, štikle – i već ste spremni za sve poslovne izazove. Kada se tome doda zaniljiva torbica u nekoj jarkoj boji i još po koji detalj – plijenićete svojom pojavom u bilo kom okruženju.

 

Uz pantalone i sako – takođe greške nema. Ravne cipele, crne pantalone i zanimljiv ili klasičan crni sako – jednostavna , a dobitna kominacija za sve poslovne dame i sve poslovne prilike. Bilo da je riječ o važnom sastanku sa klijentima ili sasvim običan dan u kancelariji – sa ovom kombinacijom igrate na sigurno.

Za sastanak sa partnerom

Klasika je klasika – pa tako bijela košulja može biti odličan izbor i za modnu kombinaciju za dejt sa simpatijom, ali i za večeru ili piće sa svojim dugogodičnjim partnerom. Bez obzira koji je tačno povod u pitanju, i kakav je vaš lični stil – bijela košulja odavaće utisak svježine. Bijela košulja dugih rukava, otvorenog dekoltea, pantalone sa dubokim strukom koje ističu figuru, zanimljive štikle i poneki detalj – ućiniće da budete spremni za tili čas, a da pritom izgledate vanvremenski, stilizovano i moderno.

Zanimljiva sako-haljina u kombinaciji sa belom košuljom – izgleda izvanredno. I ležerno, i elegantno i seksi i zavodljivo – ova kombinacija oboriće vašeg partnera sa nogu – to je sigurno! Nama se ova kombinacija sa slike iznad baš dopada, i od srca je preporučujemo.

Još jedna neobična, a opet klasična kombinacija – kožne pantalone, bijela košulja sa detaljima u animal printu, i obućom istog dezena – moćna je kombinacija koju će ponijeti samo one smjele i samouvjerene dame koje drže do svog stila. Punđa, marama i zanimljiv nakit i efektna torbica – bonus su koji ovu kombinaciju čini još moćnijom i stilizovanijom.

Duga bijela košulja sa zanimljivom ogrlicom, beretka, crne pantalone (helanke), moderne cipele – romatični sastanak će sigurno biti upotpunjen ovakvim odabirom garderobe – daće mu jednu posebnu notu, ton i tok.

Za šetnju gradom

Ležerno, opušteno, sofisticirano. Obična bijela košulja u kombinaciji sa farmerkama – jeste neprevaziđen i neprolazan modni izraz. Ova kombinacija u zavisnosti od drugih detatalja uklopljenih uz nju – može da ima drugačiji izgled svaki put – ali svakako predstavlja jednu dobru bazu – koja nikada ne izlazi iz mode.

 

 

 

 

Izvor: mogujatosama.rs