Opet nemaš šta da obučeš, a društvo se već najavilo da je krenulo po tebe?! Da, ovo je savršen opis svakog vikenda ili večeri u toku nedelje kada se spremaš za izlazak i kada te hvata sve od one blage, pa to najgore panike jer je garderober iznova i iznova prazan i nema više ništa u njemu što bi moglo da se iskoristi.

Nemoj odmah da brzaš i da se nerviraš, imamo mi neke “kečeve u rakvima”, a možda rukave i izbacimo, koji će ti dati nekoliko fantastičnih ideja za autfite u kojima ćeš odlično izgledati i još bolje se provesti.

Igraj na svedenost i jednostavnost. kada više ne znaš odakle da izvučeš inspiraciju i kako da zaseniš plesni podijum kluba u koji ideš, jednostavnost je ta koja će u potpunosti da ti pomogne. Majica na bretele ili neka lagana bluza bez rukava, uz užu, pencil suknju, salonke i malu, clucth torbu, biće sve što ti je potrebno za jedno lepo veče sa društvom. Ovako možeš čak da odeš i bez nekih aksesoara, uz puštenu kosu, malo šminke da dovedeš ten do savršeno svežeg izgleda i to je sve. Jednostavno, zar ne?

evening outfits 11 Dress code saveti za večernje autfiteOno što se i tebi verovatno nekada dopalo, a znamo da su mnoge devojke “odlepile”, jesu te blesave balerina suknje, suknje napravljene od resa, te svi modeli mini suknji koji izgledaju pufnasto i sasvim slatko. Međutim, taj simpatičan izgled ovog modela, uz prave komade, koji prepuštaju njoj da bude vođa autfita, doprineće da ne izgledaš samo slatko, već vrlo izazovno i seksi.

evening outfits 21 Dress code saveti za večernje autfite

Nisu izlasci rezervisani samo za autfite koji odišu glamurom, ekstravagancijom, i sama znaš da uvek i svuda možeš da poneseš casual autfite, koje čak nosiš i tokom dana kada kreneš da završavaš neke obaveze ili da se nađeš sa drugaricama. Uz neku jednostavnu tuniku ili haljinicu, iskombinuj kožne helanke, čime si već postigla interesantan izgled. Visoke potpetice, kožna jakna ili ležeran kaput, torbica u ruke i to je sve.

evening outfits 31 Dress code saveti za večernje autfiteALi, koja to devojka ne voli još da se istakne u masi nečim drugačijim, nečim što se ne može videti u velikoj meri u njenoj okolini?! Čemu drugom služe aksesoari, nego baš da se istakneš i izdvojiš iz mase. Kombinovanje odevnih komada i detalja u najvećoj meri zavisi od tvog ličnog stila, ukusa, od onoga što želiš da postigneš i trenutnog raspoloženja, bitno je samo da baciš sve stege, jer detalji su ti da “začine” kombinaciju, zbog čega možeš slobodno i bez ikakve bojazni da mešaš stilove i ono što bi mnogi rekli da se ne sme spajati u jedno.

evening outfits 41 Dress code saveti za večernje autfiteKako da zaobiđeš čizme iznad kolena? Nikako, naravno. Uz neki kombinezon, kratku haljinu ili mini suknju, uz brojne klasične, ležernije ili glamurozne autfite, čizme iznad kolena će biti uvek dobar izbor, jer će ti dati atraktivan izgled koji odiše predivnom seksepilnošću.

evening outfits 51 Dress code saveti za večernje autfite

Monohromatski autfit su pravi spas kada ne znaš šta da obučeš i kada žuriš. Samo spojiš dva do tri odevna komada koji su iste boje, ili sličnih nijansi, te uz sve to iskombinuj neke nude salonke i malu, clucth torbu, te ćeš biti gotova za tili čas. Možda možeš da dodaš i neki detalj u vidu ogrlice, malo nakita, a ako nisi raspoložena, možeš i bez svega toga, jer ćeš svakako izgledati odlično.

evening outfits 61 Dress code saveti za večernje autfiteAli, veče i noćni provodi nisu za dosadne kombinacije. Ponesi ono što će najbolje istaći tvoj stil, odluči se za neki ekstravagantan komad ili detalj koji će učiniti da budeš primećena, napraviji spoj stilvoa koji će učiniti da momci “polude” za tobom, a devojke budu zapitane kako si uspela da tako dobro stilizuješ sebe. Kažu da je noć mlada kada pođeš u provod, zbog čega je vreme da se spremiš i kreneš, čekaju te društvo i još jedno predivno veče u “ludom” gradu!

evening outfits 7 Dress code saveti za večernje autfiteIzvor: wannabemagazin.com