Nova frizura odličan je način da promijenite svoj stajling, a neka vam ovih deset, trenutno najpopularnijih, služe kao inspiracija za sljedeću posjetu frizeru.

Prava diva

Budite prava diva pedesetih godina prošlog vijeka pomoću ove retro frizure koja je idealna za sve prilike.

Moćni paž

Paž frizura s loknama odličan je način da vašoj kosi dodate dimenzionalnost, ali i strukturu. Štaviše, jedna je od onih koje vam na tako lagan način mogu “uokviriti” lice čineći ga vizuelno tanjim.

Savršeni volumen

Volumen je ono što od obične frizure pravi fantastičnu, to vam je dosad sigurno jasno, zar ne? Upravo iz tog razloga ovog mjeseca nećemo izbjeći frizuru koja se može pohvaliti odličnim volumenom.

Vatreno privlačno

Zagasiti tonovi dodatno su poboljšani crvenkastim odsjajem koji ovoj frizuri pomaže da izgleda moderno i svestrano i tako privlačno.

Bočni razdjeljak

Kosa koja “izvire” iz bočnog razdjeljka i pruža se “u talasima” stvara klasičnu frizuru sa modernim elementima koja je idealna za svako doba dana ili noći.

Nova zlatno ružičasta

Vatrenija varijanta zlatno-ružičaste nijanse ono je što obilježava ovu frizuru – izgleda tako moćno i privlačno, a da ne pričamo koliko je moderna.

Duge šiške

Talasaste, duge šiške čiji je jedan dio prebačen preko čela, a drugi na suprotnu stranu, ovoj frizuri daju fantastičan volumen te je čine veoma modernom i trendi.

Buntovnica u duši

Ovaj, pomalo buntovnički stil, definitivno privlači pažnju, a karakterišu ga istanjene strane i šiške čija je multidimenzionalnost pojačana tako što su prebačene ka gore.

Raskošno u svakom smislu

Nemojte se zadovoljavati “mlitavim” uvojcima – “naduvajte” vašu frizuru volumenom! Upravo to je napravljeno kod ovog stila koji je kombinacija zlatno-smeđih nijansi i pramenova boje meda, a koji jednostavno zrači seksipilom.

Vanila plava

Šiške, vješto prebačene ka gore, zapravo prelamaju ovaj kratki stil te se ponašaju kao temelj za volumen na vrhu. Vanila plava nijansa samo dodatno ističe stil.

 

 

 

 

 

Izvor: minimagazin.info