Internet portal Hercegovina Promo i HP media group i dalje nastavlja sa praksom nagrađivanja vjernih čitalaca. Ovaj put smo vam pripremili nešto spektakularno i izuzetno zanimljivo …

U saradnji sa svojim partnerima i prijateljima portala Hercegovina Promo nagrađuje sedam (7) srećnih dobitnika raznovrsnim vrijednim nagradama, od kojih je svakako najvrijednija – PUTOVANJE ZA DVOJE U ATINU od 7. do 12. marta 2017., koju vam poklanja HP media group doo i Turistička agencija FRIEND TRAVEL Trebinje, a tu je i VAUČER U VRIJEDNOSTI 500 KM za kupovinu automobila u salonu AUTO ŠESTOVAC Bileća.

NAGRADNI FOND:

  1. Putovanje za dvoje u Atinu od 7. do 12. marta (6 dana/3 noćenja/autobuski prevoz/ Polazak iz Gacka, Bileće ili Trebinja / Obilazak Meteora, Atine, Peloponeza, Mikene i trodnevni smještaj u hotelu*** u Atini sa doručkom – ukupna vrijednost nagrade 910 KM)
    CIJELI PROGRAM PUTOVANJA POGLEDAJTE OVDJE
  2. Vaučer u vrijednosti 500 KM za kupovinu vozila u salonu Auto Šestovac Bileća ( vaučer za donosioca – umanjuje istaknutu cijenu vozila iz asortimana Auto Šestovac
  3. Večera za dvoje u restoranu “Drijen”, putni pravac Trebinje-Dubrovnik (vaučer za hranu i piće u restoranu “Drijen” u vrijednosti 50 KM)
  4. Umjetnička slika na platnu dimenzija 60 x 60 cm, TQ net Trebinje
  5. Poklon paket “Jelen pivo” (krigle “Jelen”, čaše “Jelen”, majice “Jelen”, otvarači za boce)
  6. Knjiga “Istočna Hercegovina u rimsko doba”, autor Gligor Samardžić
  7. Knjiga “Vojvoda Luka Vukalović”, autor Rajko Pantov Vukašinović

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je samo da lajkujete ovu objavu na Facebook stranici portala Hercegovina Promo i da u komentar ispod teksta unesete riječ: “URADIO” ili “URADILA”.

Nagradna igra traje u periodu od 10. do 25. februara 2017. godine. Sedam najsrećnijih učesnika koji su ispunili pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo pomenutim nagradama, a izvlačenje srećnih dobitnika obaviće se u prostorijama HP media group, na adresi Kralja Petra Prvog Oslobodioca broj 55, 26. februara u 12 časova uz prisustvo sponzora.

Imena srećnih dobitnika objavićemo 26. februara 2017. na našem portalu ( https://www.hercegovinapromo.com/ ) i našoj Facebook stranici ( https://www.facebook.com/HercegovinaPromo/ )

Sa jednog Facebook profila možete učestvovati samo jednom u nagradnoj igri.

Mnogo sreće svim učesnicima želi portal Hercegovina Promo i HP media grupa doo Trebinje i sponzori.

* * * * *

Učešće u nagradnoj igri je besplatno i dobrovoljno. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici internet mreže i koji su prihvatili Facebook aplikaciju i registrovali se u skladu sa pravilima platformi, odnosno Facebook-a, osim zaposlenih i saradnika HP media group doo i članova njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Srećno !