Prije nekoliko dana okončan je dvomjesečni put na kome smo u velikom finalu saznali ko su najljepše djevojke Hercegovine za 2017. godinu.

HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE opravdao je sva očekivanja organizatora, učesnica, brojnih sponzora i partnera, ali i publike, kako one koji su dešavanja pratili putem našeg portala tako i tristotinjak povlaštenih koji su imali priliku da se na licu mjesta u Hotelu “Bellevue” prate finalno dešavanja.

Na putu koji je započeo 13. aprila, predstavljanjem prijavljenih djevojaka, mlade i nasmijane Hercegovke finalistkinje izbora imale su priliku da obiđu brojna interesantna mjesta, kako ona na crnogorskom primorju tako i brojna mjesta u Hercegovini.

Jedna od njihovih stanica bio je i RADIO PADRINO, član HP MEDIA GROUP. Kako se i sam PADRINO nametnuo u svom bitisanju u proteklih godinu dana kao radio stanica koja vam svakodnevno prenosi dobre vibracije i svojim muzičkim sadržajima popravlja vaše raspoloženje, tako su i najljepše djevojke Hercegovine u dobrom raspoloženju i uz mnoštvo osmjeha uživale u foto seansi koju smo za njih organizovali.

Uživajte u fotografijama, uz podsjećanje da je titulu HP MISS ISTOČNE HERCEGOVINE 2017 i HP MISS MEDIA osvojila Kristina Karišik iz Nevesinja, PRVA PRATILJA HP MISS je Anja Milošević iz Trebinja, dok je HP MISS ŠARMA za 2017.godinu Dragana Tešević iz Gacka. Na fotografijama u režiji i studiju RADIO PADRINA su pored tri nagrađene još Anja Vuković iz Trebinja, Aleksandra Sorajić iz Ljubinja, Dragana Poldruhi iz Gacka, Aleksandra Vulić, Ana Popović, Jelena Ninković i Gordana Markov iz Trebinja, dok je opravdano odsutna jedino bila Marija Vuković iz Ljubinja. Za izgled djevojaka pobrinula se FAIPA frizerska akademija, a najljepše Hercegovke su nosile modele trebinjskog butika Stil.

 

Foto: Srđan Stanić

HP, jun 2017.