Na sinoć održanoj finalnoj večeri HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE djevojke su se publici u hotelu “Bellevue” predstavile u četiri revije, a svakako je najviše pažnje, kao i na ostalim izborima ljepote, privukla revija kupaćih kostima.

Pogledajte kako su izgledale lijepe Hercegovke sinoć u aktuelnim modelima brenda “Bonati”.

Titulu najljepše Hercegovke za 2017. godinu osvojila je Kristina Karišik iz Nevesinja, koja je ovom prilikom osvojila 300 KM dar organizatora, deluks vikend za dvoje u hotelu Amfora u Orahovcu kod Kotora i poklon vaučer u vrijednosti 100 KM dar generalnog sponzora kompanije Swisslion, poklon paket AVON kozmetike, poklon paket kozmetike MORFOZA, večeru za dvoje u restoranu Drijen, na putnom pravcu Trebinje-Dubrovnik, rafting na Tari u kampu “Tarasport” u Foči, kao i pobjedničku krunu – dar kuće finih poklona, naočala i satova “Poklon dućan” iz Trebinja.

Prva pratilja Anja Milošević iz Trebinja imaće priliku da uživa u 200 KM koje poklanjaju organizatori HP media group, FAIPA frizerska akademija i butik Stil, vikendu za 4 osobe u Guest house “Mostar Story” u Mostaru, poklon vaučer u vrijednosti 100 KM generalnog sponzora kompanije Swisslion, poklon paket AVON kozmetike, poklon paket kozmetike MORFOZA i rafting na Tari u kampu “Tarasport” u Foči.

Miss šarma Dragana Tešević osvojila je 100 KM dar organizatora, poklon vaučer u vrijednosti 100 KM generalnog sponzora kompanije Swisslion, poklon paket AVON kozmetike, poklon paket kozmetike MORFOZA te rafting na Tari u kampu “Tarasport” u Foči.

 

 

Video: Srđan Stanić

HP, jun 2017.