Finalistkinje HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine, koji organizuju HP media group doo, FAIPA frizerska akademija i butik STIL, posjetile su proteklih dana ozvaničeno najbolju vinariju jugoistočne Evrope, trebinjske Podrume Vukoje 1982 koji su i partneri manifestacije.

 

GENERALNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE

Uživajte u fotografijama koje vam donosimo iz podruma porodice Vukoje, ali i najelegantnijeg i najreprezentativnijeg ugostiteljskog objekta regije – Vinske Galerije Vukoje.

„Vinska galerija Vukoje“ je ucrtana i nezaobilazna tačka itinerera svakog individualnog turiste, vinskog hodočsnika i svakog organizovanog putovanja iz regiona, Evrope i prekookeanskih zemalja. U potrazi za upoznavanjem „zemlje iz kamena“, gdje raste sve ono što ne raste nigdje na planeti, i doživljajem vrhunca eno-gastronomije ovaj velelepan objekat je u protekloj sezoni ugostio preko 50000 hedonista.

Kristina Karišik /Nevesinje/

Kuhinja Vinske galerije predstavlja poštovanje prema bojama, mirisu, tradiciji, jedinstvenim emocijama velikog kulinarskog bogatstva kao i bogatstva magične Hercegovine sljubljene sa talentom i strašću maštovite i inovativne kuhinje.

Dragana Poldruhi /Gacko/
Anja Milošević /Trebinje/
Anja Milošević /Trebinje/

Plodovi toga su najbolja jela okupana u hercegovačkom aromatičnom bilju od povrća i voća iz sopstvenog uzgoja, autohtonog trebinjskog jagnjeta sa zanoveti, gatačkog teleta, čuvene bilećke jarčevine, riječne ribe, mliječnih proizvoda iz Nevesinja koja se spajaju u spektar kroz jedan potpuno drugačiji i jedinstven koncept kuhinje.

Jelena Ninković /Trebinje/
Dragana POldruhi /Gacko/
Dragana Poldruhi /Gacko/

Za magiju koja se iz kuhinje širi na sva tri nivoa ovog objekta zaslužan je jedan od najboljih regionalnih kuvara – Vladan Simić.

Ana Popović /Trebinje/

Ana Popović /Trebinje/

“Podrumi Vukoje 1982” se, već četvrtu deceniju, bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića.

Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontrolisane procese fermentacije i tradicionalne metode odležavanja vina u hrastovim barrique bačvama u podrumima koji se nalaze osam metara ispod površine zemlje. Naša proizvodnja je isključivo usmjerena na kvalitet što pokazuju i mnogobrojna priznanja iz zemlje i inostranstva.

Aleksandra Sorajić /Ljubinje/

Dobitnici su preko 150 zlatnih medalja na domaćim i internacionalnim vinskim takmičenjima, a samo u proteklih pola godine osvojili su 10 zlatnih i srebrnih medalja na najznačajnijem i oficijalno najvećem svjetskom vinskom takmičenju AWC Vienna 2015, te proglašeni najboljim nacionalnim proizvođačem u BiH.

Dragana Poldruhi /Gacko/
Gordana Markov /Trebinje/
Kristina KArišik /Nevesinje/
Kristina KArišik /Nevesinje/

Iste godine u sjedištu Fondacije someliera Italije u Rimu, a na preporuku Asocijacije someliera Italije iz Toskane, degustirana su vina Vranac i Žilavka iz ovog podruma osvojivši tom prilikom najznačajniji trofej za kvalitet vina od autohtonih sorti

Dragana Tešević /Gacko/
Dragana Tešević /Gacko/
Anja Milošević /Trebinje/
Anja Milošević /Trebinje/

GENERALNI SPONZOR MANIFESTACIJE JE KOMPANIJA „SWISSLION“, ZLATNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE JE GRAD TREBINJE, A MANIFESTACIJU SU POMOGLI HOTEL BELLEVUE Trebinje – Partner manifestacije, NIKŠIĆKO PIVO, AUTO ŠESTOVAC Bileća, AVON Kozmetika BiH, OPTIKA OPTOTIM, PODRUMI VUKOJE 1982, TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJA, FRIEND TRAVEL Trebinje.

SVOJ DOPRINOS DA HP IZBOR ZA MISS BUDE DO SADA NAJBOLJE ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA OVOG TIPA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI DALI SU I HOTEL MOSKVA Budva, HOTEL TRE CANNE Budva, Restoran BLACK IRIS Budva, POKLON DUĆAN Trebinje, TQ NET Trebinje, VJENČANICE „WHITE ROSE“ Trebinje, COLOR STUDIO Trebinje, IMAGE MASTER Trebinje, SEGMENT d.o.o. Trebinje, CREM CAFFE Čapljina, OBUĆA RID Trebinje, ALEKSIĆ KOMERC Bileća, Restoran DRIJEN Ivanica …

ZA NAJBOLJI IZGLED DJEVOJAKA U FINALNOJ NOĆI POBRINUĆE SE EKSPERTI FRIZERSKE AKADEMIJE FAIPA, A NAJNOVIJE TRENDOVE MODE DJEVOJKE ĆE PREZENTOVATI U KOLEKCIJAMA BUTIKA „STILL“ , UZ MEDIJSKU PREZENTACIJU PROJEKTA KOJU RADI HP MEDIA GROUP d.o.o.
Ne propustite priliku i sutra da se družite sa nama na stranicama portala HERCEGOVINA PROMO jer vam donosimo nove foto priče.

Sve informacije i foto reportaže HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE pronađite na linku OVDJE.

 

Foto: Srđan Stanić

Hercegovina Promo, maj 2017.