Kada se dobro razmislimo, leto je stvoreno za uživanje i odmaranje. Ako radiš bilo šta drugo, osim toga, onda si negde “debelo” pogrešio ili te je neko prevario. Organizuj sebi savršeno letovanje, odlazak na more, posetu nekom gradu koji već dugo želiš da vidiš, provodi se sa društvom i dragim osobama, ali ne zaboravi i da u svemu tome uvek treba i savršeno da izgled – a ko će te bolje posavetovati u tim situacijama, nego mi.Leto je za more, a more pripada mornarima, pa se zbog toga u toplim danima odluči i za malo mornarskog stila. U svakoj prilici i autfitu, možeš da poneseš neki odevni predmet koji je sa prugama, a koji najviše na ovaj stil i podseća i čiji je neodvojivi deo.

summer style 1 Letnji stilski vodič za moderne muškarceLeto je pravo vreme da svoje tamne, crne, teget, stvari malo odložiš i da prednost prepustiš svetlosti i bojama koje su vedre i vesele. Svaki odevni komad u svetlim bojama, nekim pastelnim nijansama, dodatno će pozitivno uticati na tvoje raspoloženje i energiju, pa je to dovoljan razlog da ih svakodnevno nosiš, pored onog što su to uvek boje koje su u trendu.

summer style 2 Letnji stilski vodič za moderne muškarce

Obuća igra glavnu ulogu. Nakon zimskih meseci, čizama, teškie obuće i drugog, sada možemo lepo da “dišemo”. Jedan od najmodernijih i najboljih izbora za svakog muškarca, a posebno one koji drže do svog stila, jesu mokasine kao model koji može da se nosi u bilo koje doba dana, večeri, te prilikom raznih situacija, i kao deo ležernih, ali i elegantnih i svečanih dešavanja.summer style 3 Letnji stilski vodič za moderne muškarceAko se pakuješ za more, pa kupuješ poslednje sitnice koje ti nedostaju, a među njima je i kupaći šorts, predlažemo ti da to bude šorts koji je krojen po principu elegantnijih šortseva koji se nose i sa košuljama, sakoima, jer osim što u njima možeš da se kupaš, sunčaš i da odlično izgledaš, možeš ih iskoristiti uz majice, košulje, te ih nositi tako i van plaža.

summer style 4 Letnji stilski vodič za moderne muškarce

Nezaobilazna kombinacija u ovom godišnjem dobu jesu chino pantalone i lagane, strukirane košulje, čime dobijaš autfit koji možeš nositi na poslu, kada odlaziš sa društvom na kafu, u izlasku, ali i tokom nekih svečanijih događaja. Ne moraju to uvek da budu striktno kombinacije ova dva komada, može i šorts da se ukombinuje sa polo majicom, pantalone sa nekom laganijom majicom dugih rukava, sve u odnosu na tvoj ukus i priliku za koju se spremaš.summer style 5 Letnji stilski vodič za moderne muškarceNemoj da zaboraviš ni na modne detalje koji će tvoj izgled “popeti” na jedan viši nivo. Moderne, veće torbe, bandane koje su došle odjednom u mušku modu kao marama koja se vezuje oko vrata, te naravno, nikada prevaziđeni šeširi koji daju pravi, džentlmenski izgled.

summer style 6 Letnji stilski vodič za moderne muškarce

Izvor: wannabemagazine.com