Зашто носити сако само као дио одијела? Мушкарци са стилом знају да је сако врло искористив модни артикл који се може носити у пуно различитих комбинација, а једна од њих је и комбинација с џинс панталонама. Ова комбинација је модерна, урбана, а истовремено и профињена. И не заборавимо да је идеална за сва годишња доба.

За потпуно опуштени стил сако и џинс комбинујте с бијелом мајицом и патикама. Патике се у посљедње вријеме користе у готово свим комбинацијама, а вјерујемо да не требамо истицати да користите само очуване и чисте патике јер би истрошене и прљаве уништиле сав труд који би уложили у слагање осталих дијелова комбинације.

Уколико желите бити мало формалнији умјесто патика обујте ципеле. Без обзира које ципеле обукли нећете погријешити – мокасинке, дерби… Избјегавајте једино чизме, а што се тиче боје комбинујте их тако да се слажу с бојом сакоа.

Уз сако и џинс одлично се може уклопити и кошуља на коцкице или карирана кошуља коју можете комбиновати са црним патикама. Идеалне су кошуље у плавим тоновима, али уколико сте храбрији можете користити и јарке боје.

Уколико желите комбиновати лежеран и формалан стил обуците кошуљу, ставите кравату, џепни рупчић а на ноге обујте кожне црне патике или мокасине. Ова комбинација може одлично проћи и у пословним, као и неформалним приликама, а оставићете утисак правог мушкарца са стилом.

 

Извор: kult.com.hr