Ljetovanje iz snova očekuje vas u prelijepom crnogorskom ljetovalištu Čanju…

Hotel Adria Harmony sa tri zvijezdice jedan je od bisera Čanja i nudi smještaj koji će ispuniti očekivanja i najprobirljivijih gostiju. Ovo zdanje posjeduje lux sobe opremljene: TV prijemnikom, terasom, mini frižiderom, fenom, besplatnim wi-fi, a svim gostima na raspolaganju je i mini dječije igralište, zatvoreni bazen, te prelijep otvoreni bazen sa panoramskim pogledom.

HOTEL ADRIA HARMONY *** za sve goste iz Bosne i Hercegovine nudi ovog avgusta  posebnu ponudu: polupansion /doručak i večera/ je 26 eur po osobi i danu, a specijalna ponuda uključuje uz 5 rezervisanih i jedno gratis noćenje /5+1/.

Djeca do 12 godina imaju dodatni popust.

Svi koji se svojim automobilom dovezu do Čanja mogu računati na besplatan parking u okviru hotela.

Za više informacija i rezervacije pozovite na telefon/Viber broj +38268 897-941.

Posjetite i sajt www.adriahotelcanj.com i saznajte mnogo više kako da provedete svoje ljeto iz snova.

Korisna informacija je i da CPR test na virus korona, koji je uslov za ulazak u Crnu Goru za građane BiH, možete uraditi u veoma kretkom roku od sat ili dva u nekoj od laboratorija u Trebinju po cijeni od 30 KM.

Uživajte i u ovom ljetu na obali Jadrana.

Vidimo se u Čanju …

***

Čanj se izdvaja kao atraktivno turističko mesto koje turisti rado posjećuju. Grad pripada Barskoj rivijeri, a nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora. U turističkom mjestašcetu se nalazi veliki broj hotela i vikenica. 

Iako je popularno ljetovalište, ono je izdvojeno od gužve i vreve i nalazi se u očuvanoj prirodnoj sredini, čime je obezbjeđen prijatan i bezbjedan odmor. Toplo more, šljunkovita plaža i ugodna mediteranska klima će vam učiniti ljetovanje nezaboravnim. 

Hotel Adria Harmony u Čanju, kao i veliki izbor barova, restorana i kafića obogatiće Vaš boravak na crnogorskom primorju. Mjesto je idealno za porodice, ali i mlade jer nudi jedinstveno iskustvo koje predstavlja spoj impresivne prirode i atraktivnog sadržaja za sve generacije. 

 

/sponzorisana objava/

HP, avgust 2020.