Proljeće je idealno vrijeme za ljubav, a evo i kako da prepoznate znake zaljubljenosti.

Kako Vi pokazujete zaljubljenost? Kako Vaš partner? Kako da, po nečijem ponašanju, prepoznate da li je neko zaljubljen u Vas? Astrologija može biti od pomoći…

Ovan

Ovan ne shvata odmah da je zaljubljen, a kad to shvati već je kasno. Jedan dan se ponaša prijateljski, a drugi dan sasvim drugačije. U nekom trenutku će Vam svakako reći da mu se dopadate, neće moći da se suzdrži.

Žena rođena u znaku Ovna može da izgleda malo neorganizovano i bez fokusa. Primetiće se da ne gleda više na nekog kao prijatelja, ona ne može to da sakrije. Ona zna da koristi svoju dovitljivost da bi dobila odgovore na pitanja koja je interesuju. Imaćete potpunu pažnju, ako ste predmet njenog interesovanja.

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika su uglavnom tradicionalisti i praktični. Kada se zaljube u Vas, oni se otvore i pokažu svoju osetljivu stranu. Postanu nervozniji i “čudniji”. Nekad mogu da prave šale na svoj račun što je u suštini zabavno, i tako pokazuju svoju ranjivost.

Za žene rođene u znaku Bika je karakteristično da imaju veliko samopouzdanje dok se ne zaljube. Onda ih nećete sigurno prepoznati i pitaćete se gde je ta jaka žena. Ona postaje napeta u blizini osobe koja joj se sviđa i nekad čak dolazi do odbijanja jer Bik uvek “tvrdi Pazar”.

Blizanci

Uvek žele da Vas bolje upoznaju. Pitaju sve i svašta i ponašaju se kao mala deca. Takvi su kad se zaljube, kao mali Kupidoni koji stalno pričaju. Uglavnom vole da se iz prijateljstva razvije odnos. Dela i govor tela mogu biti kontradiktorni, pa Vas sve to može zbuniti. Ipak, gledajte dela, ne reči.

Žena rođena u znaku Blizanaca voli kad je zaljubljena. Leptirići u stomaku su joj zabavni i ne plaši se da se zaljubi. Neće dugo reći ko joj se sviđa, ali će se to videti. Reći će kada bude spremna.

Rak

Muškarac Rak je romantična i osetljiva duša koja voli da sanjari i mašta o osobi koja mu se sviđa. Uvek brine dosta, ugađa drugoj osobi. Osećaćete se specijalno pored njega, to je sigurno.

Žena Rak je oprezna osoba. Ona drži sve u sebi jako dugo, a nekad voli da samo mašta o partneru i da nikad ništa ne kaže. Povlači se iz svakog odnosa koliko može. Ipak, kad se zaljubi, ona sija kao Sunce. Svi će primetiti tu blistavost pa neće uvek moći dugo da skriva osećanja.

Lav

Lav voli da flertuje i to mu je omiljeni hobi. Kada ga prođe ta faza onda shvata da mu se sviđate više nego što bi to voleo da prizna. I voli da zna sve o Vama, da prati svaki Vaš pokret. Lavovi su posesivni. Kada bude trebalo da priča sa Vama, možda neće reći baš sve što želi, ali će dati sve od sebe da Vas šarmira.

Žene rođene u znaku Lava će Vas šarmirati, imaju puno samopouzdanja i nikad nisu po prirodi smotane. Tačno znaju koji je sledeći korak i šta treba da urade, pa čak i kad su zaljubljene. Žena Lav se stalno šali, zabavna je i otvorena prema osobi koja joj se dopada.

Devica

Muškarac rođen u znaku Device je oprezan što se tiče svojih osećanja. On je suptilan, posmatra svoj “plen” i ne želi da brza. Hoće da bude siguran i to je potpuno u redu. Tek kada bude uveren da je sve kako treba, onda će pozvati osobu koja mu se dopada na sastanak.

Žena Devica čuva svoje emocije samo za sebe, a nije drugačije ni kad se zaljubi. Ona je uvek hladna. Njen cilj je da partneru bude lepo sa njom, da vidi kakav je, pa će razmisliti da li je dovoljno inteligentan za nju.

Vaga

Vaga muškarac je tvrdoglav i uporan kad se zaljubi. Ipak je on znak koji se vezuje za ljubav, iako je jedini predmet u Zodijaku. On se uvek trudi, daje svoj maksimum, jer je ljubav na prvom mestu. Jedino što uvek ima više opcija, ali ona oko koje više želi da se trudi je prava opcija.

Žena rođena u znaku Vage ipak nema toliko samopouzdanja. Ona ne zna da li je to zaljubljenost ili joj je neko samo simpatičan. Ipak, kada vidi da pored nekog želi da provede dosta vremena, onda je to znak da je vreme za ljubav.

Škorpija

Muškarac rođen u znaku Škorpije brzo zaljubi. On ne čeka ništa i znaćete sigurno da je zaljubljen u Vas. Često se dešava da se zaljubi u prijateljicu.

Žene rođene u ovom znaku odećom pokazuju svoje interesovanje. Videće se da se bolje oblače, privlačnije i izazovnije. Mogu čak i da imitiraju stil partnera ili da se prilagoditi njemu.

Strelac

On voli slobodu i igru. Ako je dosadno, onda to nije to. Postaje osetlljiv i velikodušan, voli da putuje sa partnerkom, ako se baš zaljubi. Kod njega je uvek ili sve ili ništa. Ima dobro srce, ali lako se i zaljubljuje.

Žena Strelac je kao “otvorena knjiga”. Sve svoje emocije nosi na licu i lako priča o njima, pa nema tu neke misterije. Nervozna je dok ne upozna dobro osobu koja joj se sviđa, ali zna i da priđe prva. Ne plaši se da uđe u vezu, jer zna da može biti bolje nego kad je sama.

Jarac

Jarac je stabilan skoro uvek, ali kada se zaljubi, menja ponašanje i izgled. Uglavnom pušta bradu, oblači se ozbiljnije ili na neki način privlači pažnju. Nalazi neki čudan način da privuče pažnju, jer je on tradicionalan i treba mu dosta vremena da pokaže osobi da mu se dopada.

Žena Jarac je skoro ista kao muškarac, samo što je tvrdoglavija. Ona ima više samopouzdanja i nikad neće pokazati da joj se neko dopada. Previše je ponosna za tako nešto. Retko ko će uspeti da shvati da je ona zaljubljena. Treba dosta truda oko nje.

Vodolija

Vodolija privlači pažnju tako što kupuje poklone za partnerku. Može to početi malim stvarima, od ručka do notesa. Kako vreme prolazi možete dobiti odlazak u neki spa centar ili nešto slično… On ne pokazuje osećanja lako, i više voli dela nego reči.

Žena Vodolija se uvek smeška i pozitivna je kad je zaljubljena. Ne da se lako, ali je srećna pored osobe koja joj se dopada. Ipak, malo je otvorenija od muškarca u ovom znaku da kaže ko joj se dopada i šta hoće.

Ribe

On je prilično hladan i ćuti kad mu se neko dopada. Voli pažnju na svaki mogući način. Voli da se neko trudi oko njega da bi ipak on bio siguran da je stvarno zaljubljen i da mu to prija. Uvek ima više opcija. Nekad je ignorisanje znak zaljubljenosti, a to ovaj muškarac radi.

Žena rođena u znaku Ribe je pravi paun među ženama. Ona se nekad pravi hladna, nezainteresovana, ali ipak privlači pažnju. Nikad ne prilazi prva, misteriozna je, pa čak i kad voli nekog ili je zaljubljena, i u tome je njena moć. Kada se opusti je prilično zabavna, ali je to tek kasnija faza procesa do veze.

 

Izvor: mondo.rs