Goran Karan je snimio spot za novu pjesmu Glas sa juga, a u njemu je ugostio Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. vijeka.

Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi, napisano je u zvaničnom saopštenju.

– Snimanje video spota za pjesmu “Glas sa juga” je bila čista zabava. Budući da je reditelj spota Željko Petreš, s kojim sarađujem od 1998. godine i pesme “Kazna mi je što te ljubim” pa sve do “Štorije” iz mjuzikla “Naša bila štorija”, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska. Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pesmi donio vedrinu i razigranost u toj meri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao: – Zahvaljujem se cijelom društvu – Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom – zaključio je.

Muziku i tekst potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.

Najbolju muziku i dalje slušajte na vašem PADRINO RADIJU, a spot za pjesmu pogledajte na linku ovdje:

Izvor: naxi.rs