Hercegovinapromo.com - Trebinje, vijesti, desavanja, reportaže, kolumne
hercegovinapromo.com, vina iz Trebinja, poznati Hercegovci, Hercegovačke priče, Kolumne, video izlog, vijesti, sport, reportaže

Napunilo se stotinu dana otkako se “Hercegovina Promo” druži sa Vama svakodnevno na svojim internet stranicama. Kao svi ozbiljni javni radnici i mi imamo potrebu da “položimo” račune nakon ovog perioda.

Krenuvši u realizaciju ideje prije godinu dana nismo slutili da ćemo naići na ovako dobar odziv publike koja posjećuje naše stranice svakodnevno, zbog toga nam je i draži “teži put” koji smo odabrali da bismo skrenuli Vašu pažnju. Kao što ste i primjetili kod nas nije i neće biti mjesta kojekakvim “šarenim lažama” od informacija niti spektakularnim naslovima koji, nažalost, danas na internetu privlače najviše pažnje.

Od prije nešto više od tri mjeseca mi svakodnevno objavljujemo sadržaje koji se tiču pozitivnih dešavanja u istočnoj Hercegovini i regionu, objavljujemo fotografije zanimljivih destinacija u Hercegovini, ali i cijelom svijetu koje smo ovjekovječili našim fotoaparatom, objavljujemo muzičke spotove sa tekstovima o izvođačima, prenosimo Vam pozitivne misli poznatih autora, priče o Hercegovini i Hercegovcima koje su objavili drugi autori… U budućnosti Vam obećavamo još mnogo toga zanimljivog jer planiramo novu fazu ovog projekta, sa novim snagama koje će nam donijeti kvalitet i kvantitet sadržaja koje svakodnevno čitate.

Ovom prilikom želimo da Vam se zahvalimo na dosadašnjem povjerenju, svakoj vašoj posjeti sajtu, kritikama i pohvalama koje nam šaljete – koje su nam mnogo značile u dosadašnjem radu. Takođe, možemo da Vam obećamo da ćemo ostati drugačiji, pozitivni i vjerni svojim dosadašnjim načelima.

 

    Redakcija