Objekat poznatog svjetskog lanca “Hard Rock Cafe” zvanično će biti otvoren 21. maja u glavnom gradu Crne Gore i to besplatnim koncertom grupa “Perper” i “Parni valjak” na platou kod Tehničkih fakulteta čime će ujedno početi prvi “City Groove festival”.

 

 

Pored koncerata, otvaranje Hard Rock Cafea obilježiće i tradicionalno lomljenje gitara u 23 časa. U razbijanju gitara će učestvovati predstavnici “Hard Rock” lanca, Abu Dhabi Financial grupe, ali i ličnosti sa političke scene Crne Gore – ministar vanjskih poslova Igor Lukšić, savjetnik gradonačelnika Glavnog grada Arsenije Boljević kao i lideri grupa “Perper” i “Parni valjak”, Nikola Radunović i Aki Rahimovski.

Ceremoniju otvaranja pratiće i defilovanje pozatih ličnosti na crvenom tepihu.

Iz Hard Rock cafea Javnoj ustanovi Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, biće uplaćeno 2.500 eura.

Koncerti počinju u 20 i 30, ulaz je na prvo veče festivala City Groove besplatno.

Karte se mogu naći u Cosmetics šopovima u Podgorici i Nikšiću. Ulaznice za drugo i treće veče koje koštaju po osam eura za noć, mogu se naći i u u Hard Rock Cafeu, biletarnici KIC-a “Budo Tomović” i klubu „Sejdefa“ po cijeni od osam eura za veče.

 

Izvor: aktuelno.me