Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević razgovarao je danas sa novim načelnikom Centra javne bezbjednosti Trebinje Žarkom Laketom.

 

„Želim da apostrofiram da sam sa gospodinom Laketom dogovorio potpunu dnevnu komunikaciju i da ćemo razmjenjivati mišljenja po svim pitanjima koja se tiču bezbjednosti građana Trebinja“, izjavio je gradonačelnik nakon radnog sastanka. Kada je u pitanju rasvjetljavanje ubustva Marka Đerića, gradonačelnik je rekao da je od načelnika CJB Trebinje dobio informaciju da su na dobrom putu da riješe ovaj slučaj. Istakao je da Gradska uprava daje punu podršku CJB-u oslanjajući se na stručnost, spremnost i opredijeljenost i postojećih i novih policijskih kadrova. „Ono što je ključno jeste bezbjednost građana Trebinja“, zaključio je gradonačelnik.

Načelnik CJB Trebinje zahvalio se gradonačelniku na gostoprimstvu i na izraženoj želji za budućom intenzivnom saradnjom. „Obećao sam u ima CJB i Ministrstva unutrašnjih poslova RS da će Grad Trebinje imati punu podršku policijskih snaga kada se radi o bezbjednosti“, izjavio je načelnik CJB Trebinje. Takođe je istakao da CJB radi danonoćno, svim raspoloživim snagama na rasvjetljavanju nedavnog ubistva našeg sugrađanina i da se nada da će rezultati rada doprinijeti potpunom rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Izvor: Grad Trebinje