Za potrebe Grada sunca, kao i SL hotelske grupacije u Trebinju, vlasnička kompanija Swisslion – Takovo raspisuje konkurs za radna mjesta:

 1. Šef Kuhinje
 2. Pomoćnik Šefa Kuhinje
 3. Menadžer Restorana
 4. Službenik Računovodstva
 5. Referent Prodaje
 6. Glavni Konobar
 7. Glavni Somelijer
 8. Supervizor Domaćinstva
 9. Pomoćnik Šefa Recepcije
 10. Kuvar
 11. Pomoćni Kuvar / Perač Posuđa
 12. Poslastičar / Pekar
 13. Konobar
 14. Pomoćni Konobar
 15. Barmen
 16. Pomoćni Barmen
 17. Radnik Domaćinstva
 18. Radnik Recepcije

U želji da ponudimo novi kvalitet na tržištu, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata se traži visok nivo profesionalizma, poslovne etike, obrazovanosti, autentičnosti, inovativnosti i želja za stalnim usavršavanjem.

Za pozicije (1,2,3,4,5,6,7,8,9,13,15 i 18) se traži prethodno radno iskustvo, sposobnost komunikacije na engleskom jeziku, sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, vođenje administracije, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.

Za pozicije (10,12,14 i 16) prednost imaju kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima i znanjem nekog od stranih jezika.

Prijave na oglas dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu: posao@gradsuncatrebinje.com sa obaveznom naznakom: Oglas za Grad Sunca, SL hotels group – (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas).

Prijava na oglas treba da sadrži:

 1. Propratno pismo,
 2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se razmatrati u daljem postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obavešteni.

 

Rok za dostavljenje prijava je petak, 10.07.2020.

Zadržavamo pravo da ne izvršimo izbor po ovom oglasu.

 

 

 

 

HP, jul 2020