Grad Sunca u Trebinju od 9. do 11. avgusta biće domaćin II Međunarodnog rukometnog  turnira.

Na turniru će učestvovati aktuelni prvak Evrope, skopski Vardar, kao i dva bivša prvaka, banjalučki Borac i šabačka Metaloplastika. Tu su još prvak BiH Izviđač, prvoligaš iz Slovenije Butan Plin Izola i naravno domaći Leotar.

Takmičenje na turniru počeće u petak, 9. avgusta susretom Vardara i Boraca koji će početi u 15 časova.

Nakon ovog predviđen je susret između prošlogodišnjeg pobjednika turnira Metaloplastike i prvoligaša iz Slovenije Butan Plin Izole koji je zakazan za 18 časova.

Svečano otvaranje turnira biće u 20 časova i 30 minuta, a pola sata nakon toga domaći RK Leotar odigraće svoju prvu utakmicu na turniru protiv skopskog Vardara.

Drugog dana turnira u subotu, 10. avgusta od 15 časova igraće Metaloplastika i Izviđač,a nakon njih Borac i RK Leotar.

Program drugog dana turnira zatvoriće meč Butan Plin Izole i Izviđača.

Trećeg i posljednjeg dana turnira u nedjelju, 11. avgusta igraće se utakmica za peto, treće i prvo mjesto. Prva utakmice će se igrati u 13 časova.

Svečano zatvaranje turnira biće u 19 časova. Utakmice II Međunarodnog turnira u rukometu će se igrati u sportsko rekreativnom centru SL Olimp u Gradu Sunca.

Iz Grada Sunca su pozvali ljubitelje sporta da dođu i uživaju u vrhunskim rukometnim predstavama i napomenuli da komplet ulaznica za sva tri dana zainteresovani mogu kupiti po cijeni od 25 KM.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 065 – 237 – 520.

 

 

 

HP, jul 2019.