Golmani Fudbalskog kluba „Hercegovac“ učestvovali su na međunarodnom dvoboju golmana – jedan na jedan koji je održan u Višegradu.

Na turniru je učestvovalo preko 80 golmana iz BiH i Srbije koji su bili podjeljeni u pet uzrsanih kategorija.  „Hercegovac“ su na ovom turniru predstavljali golmani: Aleksa Dželetović (2006), Aleksa Denda (2008), Boris Dutina i Vuk Đukić (2009), Antonio Vujović (2010), Aleksa Babić (2011), Jovan Hrnjaz i David Ćapin (2013).

„Neizmjerno nam je žao što smo na ovom takmičenju bili znatno oslabljeni. Dan prije polaska naš Ognjen Milošević imao je tešku povredu. Želimo mu brz oporavak i da nam se što prije vrati“, kaže trener golmana Miomir Biberdžić.

Biberdžić ističe da je ovo za mlade golmane Hercegovca bilo jedno značajno iskustvo te da je ponosan na ono što su pokazali na terenu i van njega.

„Ovo je prvi put da učestvujemo na ovakvom turniru. Pokazali smo da samo rame uz rame i sa najboljim golmanima u BiH. Prezadovoljan sam kako su se momci zalagali i mogu reći da smo dostojanstveno predstavili Hercegovac i Bileću“, kaže Biberdžić.
Turnir u Višegradu organizovala je Golmanska akademija „No1“.

 

Izvor: Radio Bileća