Radio Padrino, koji svoj program emituje na frekvenciji 90,8 MHz na području Trebinja, te dijelova opština Nikšić, Ravno, Bileća, Dubrovnik i Župa Dubrovačka, za manje od dva mjeseca naišao je na izuzetno topao prijem kod velikog broja slušalaca i za nevjerovatno kratko vrijeme postao najslušaniji radio na trebinjskom području, što je potvrđeno i anketama koje je interno sprovela HP media group.

Na talasima ovog radija slušaoci svakodnevno uživaju u muzičkim sadržajima u kojima dominiraju domaći muzički tonovi prilagođeni svim generacijama, začinjeni najnovijom svjetskom muzičkom produkcijom. Muzički format radija se još finalizuje, a publika koja je do sada pozitivno ocjenila muziku sa Padrina može da očekuje još prijatnih iznenađenja u predstojećem periodu.

Osim muzičkih sadržaja radio u ovoj fazi emituje i kolažni program svakim radnim danom od 7 časova i 30 minuta do 15 časova, te subotom od 9 do 12 časova, a uskoro slijedi i nadogradnja ovog programskog segmenta novim interesantnim sadržajima. Svakog dana radijska publika u telefonskim uključenjima ima priliku i da osvoji brojne vrijedne nagrade sponzora.

Velika pažnja publike rezultirala je i brojnim interesovanjima oglašivača koje na “Padrinu” očekuje inovativan i multimedijalni pristup u kreiranju najboljih marketinških rješenja.

U programu radija, u želji da se iz prve ruke prenesu lokalne aktuelnosti, u telefonskim uključenjima svakog dana učestvuju i aktuelni gosti, a poseban segment programa su video formati koji se putem društvene mreže Facebook i zvanične stranice portala Hercegovina Promo (koju prati više od 24.600 korisnika) plasiraju širokom auditorijumu. Video forme su izazvale veliku pažnju gledalaca širom svijeta, te na adresu HP media grupe pristižu riječi hvale i pozdravi sa svih meridijana.Takođe, evidentiran je enorman rast slušanosti “Padrina” putem interneta (putem web-a ovaj radio dostupan je slušaocima od juna 2016. godine), a naš kvalitet su prepoznali slušaoci od Havaja, preko američkog kontinenta, brojnih zemalja zapadne Evrope, veliki broj slušalaca sa ex-Yu prostora, sve do dalekoistočnih oblasti Rusije i Australije.

Za nepunih mjesec dana “Padrino” video formate je pogledalo više od 35.000 korisnika Fejsbuk društvene mreže, što ovom radiju i cijelom medijskom projektu HP media grupe dodatno daje na vrijednosti.

U pripremi je inovativan informativni program, prilagođen svjetskim radijskim trendovima, kao i raznovrsne autorske emisije kratkih formi.

Dok očekujete nove osvježavajuće programske sadržaje Padrino radija uživajte u izdvojenim video formama iz proteklog perioda:

Padrino radio – 14.06.2018. – Aqua aerobik u Trebinju

Gepostet von Hercegovina Promo am Donnerstag, 14. Juni 2018

Padrino radio "live" 13.06.2018.

Gepostet von Hercegovina Promo am Mittwoch, 13. Juni 2018

Padrino radio 06.06.2018. – Motorijada

Gepostet von Hercegovina Promo am Mittwoch, 6. Juni 2018

Padrino radio "live" 04.06.2018. – Pivske priče

Gepostet von Hercegovina Promo am Montag, 4. Juni 2018

Padrino radio "live" 25.05.2018

Gepostet von Hercegovina Promo am Freitag, 25. Mai 2018

Padrino radio – gostovanje RK Leotar 29.05.2018.

Gepostet von Hercegovina Promo am Dienstag, 29. Mai 2018

Padrino radio "live" – 22.05.2018.

Gepostet von Hercegovina Promo am Dienstag, 22. Mai 2018

HP, jun 2018.