Fudbaleri Mladosti su u 22 kolu Druge lige RS grupa „Istok“ ugostili ekipu FК „Stakorina“ iz Čajniča.

Domaća ekipa je u prvom poluvremenu pokazala dobru igru što je sa jednim postignutim golom i više promašenih šansi. U 16 minutu nakon slobodnog udarca Goranovića, Mrkajić postiže prvi pogodak za vođstvo od 1:0 što je bio rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu gosti boljom igrom ugrožavaju gol domaćih ali na visini zadatka bio je golman Guzina. U 75 minutu najbolji pojedinac utakmice Goranović postiže pogodak za vođstvo od 2:0. U 84 minutu gosti preko Todorovića smanjuju rezultat na 2:1.

Do kraja utakmice domaćin se odbranio i osvojio zasluženo tri nova boda.

Strijelci;Mrkaić u 16, Goranović D. u 75 min za Mladost, Todorović u 84 minutu za Stakorinu.

Sudije; Berak, Stupić, Vulić (Trebinje)

Žuti kartoni; Mrković, Lozo i Mrkaić (Mladost) Racković i Pjević (Stakorina).

U 90 minutu sa klupe je odstranjen Popović Željko, trener Mladosti.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Nikolić, Lozo, Novaković, Mrkaić, Mrković, Salatić, Goranović D (od 89 min Goranović M), Bratić,Кuljić (od 60 min Avdalović), Кomnenić (od 84 min Pejić).

Nakon odigrana 22 kola na prvom mjestu je ekipa FК „Jedinstvo“ iz Brčkog sa 59 bodova. Mladost se nalazi na osmom mjestu sa osvojenih 26 bodova.

U narednom 23 kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u subotu 20.04.2019 godine sa početkom u 16 časova fudbaleri Mladosti gostuju u Vojkovićima gdje se sastaju sa domaćom ekipom FК „Famos“.

Omladinske selekcije Mladosti koje se takmiče u Omladinskoj ligi PFS Trebinje odigrale su svoje utakmice u okviru 9 kola sa FК „Leotar“ Trebinje. Na domaćem terenu u Gacku mlađi pioniri su poraženi od vršnjaka Leotara sa 2:0 kao pioniri Mladosti sa 1:0.
U narednom 10 kolu koje se igra u nedelju 21.04.2019 godine, Кadeti Mladosti su domaćini ekipi FК „Velež“ Navesinje a mlađi pioniri i pioniri gostuju u Nevesinju kod vršnjaka FК „Velež“.

HP, april 2019.