Poslije godinu dana pauze odgovorni iz HP media group započeli su organizacione pripreme za novo izdanje HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine, koji će biti održan ovog proljeća.

Prvi HP Izbor za Miss Istočne Hercegovine održan je početkom juna 2017. godine u trebinjskom hotelu Bellevue, a pobjedu na jedinom izboru ljepote u našoj regiji u posljednjim godinama odnijela je Nevesinjka Kristina Karišik, koja se iste godine plasirala i među dvanaest najljepših djevojaka Bosne i Hercegovine.

Prethodna manifestacija je dobila najviše ocjene u brojnim krugovima, a ovogodišnji izbor će po mnogo čemu biti značajno kvalitetniji i atraktivniji od prethodnog. Uskoro kreću i prve konkretne aktivnosti, a sve učesnice ovogodišnje manifestacije mogu se nadati izuzetno atraktivnim nagradama kao i veoma zabavnom periodu koji će prethoditi finalnoj manifestaciji – koji uključuje putovanja na atraktivne destinacije u regiji sa kojih će putem medija u vlasništvu HP media group biti pripremljene foto i video reportaže za sve naše čitaoce, gledaoce i slušaoce.

Prvi HP Izbor za Miss Istočne Hercegovine privukao je i ogromnu pažnju posjetilaca našeg portala, a i ovaj put će portal Hercegovina Promo ekskluzivno prenositi sve informacije vezano za ovaj događaj, te će putem naše fejsbuk stranice biti organizovano i preliminarno internet glasanje.

Voditelj prvog HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine bio je Aleksandar Hršum, vodeće BH televizijsko lice, a predsjednik žirija bivša Miss BiH Tanja Vuković, dok su najuspješnije djevojke na takmičenju osvojile niz robnih, novčanih, kao i nagrada sponzora.

Uskoro na stranicama našeg portala slijedi više detalja o ovom događaju kao i o propozicijama za prijavljivanje svih zainteresovanih kandidatkinja.

Djelić atmosfere sa prvog HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine pogledajte na sljedećim linkovima:

HP IZBOR ZA MISS NA PJENI OD MORA 4: Sveti Stefan (foto)

HP IZBOR ZA MISS NA PJENI OD MORA 2: SPA&Wellnes TRE CANNE, Budva (foto)

Kristina Karišik iz Nevesinja hercegovačka kraljica ljepote za 2017. godinu

HP IZBOR ZA MISS: Najljepše djevojke Hercegovine u posjeti RADIO PADRINU (foto)

 

HP, februar 2019.