Domaća Mladost je u 20 kolu Druge lige RS grupa „Istok“ ugostila ekipu FК „Proleter“ iz Dvorova.

Igrači domaćina su pokazali na momente dobru igru što su krunisali sa četiri postignuta pogotka. U 7 minutu Nikolić postiže prvi pogodak za vođstvo od 1:0. U 35 minutu Mrkaić postiže svoj drugi pogodak za vođstvo od 2:0 da bi u 44 minutu gostujući igrač Vlačić smanjio na 2:1 što je bio rezultat prvog poluvremena.

U 80 minutu Guzina Jovan postiže pogodak za vođstvo od 3:1. Кad se očekivao kraj utakmice najbolji pojedinac utakmice Goranović u 90 minutu postiže pogodak iz slobodnog udarca. Zaslužena pobjeda domaćina nad ekipom Proletera.

Strijelci;Nikolić u 7, Mrkaić u 35, Guzina J u 80 i Goranović u 90 min za Mladost, Bjelica u 44 minutu za Proleter.
Sudije; Taborin i Tekić (Zvornik) i Đurić (Višegrad)
Žuti kartoni; Mrković, Novaković, Lozo i Salatić za Mladost,

Mladost je igrala u sastavu: Šuković, Nikolić, Novaković, Mrkaić, Mrković, Salatić,Goranović, Bratić (od 62 min. Guzina J), Кomnenić (od 83 min Кuljić)., Vuković, Lozo.

Nakon odigranih 20 kola na prvom mjestu je ekipa FК „Jedinstvo“ iz Brčkog sa 53 boda. Mladost se nalazi na devetom mjestu sa osvojenih 23 boda.

U narednom 21 kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u subotu 06.04.2019 godine sa početkom u 16 časova fudbaleri Mladosti gostuju u Brčkom gdje se sastaju sa domaćom ekipom FК „Jedinstvo“ liderom na tabeli.

HP, april 2019.