G.Z. “Ćurić” je porodična firma sa tradicijom od preko 60 godina uspješnog rada u oblasti svih vrsta molersko-farbarskih i fasaderskih radova.

 

Vrijedne ruke radnika ove firme su funkcionalno zaštitili i uljepšali nebrojene objekte, od stambenih, stambeno-poslovnih zgrada do objekata specifičnih namjena. Djela koja su ovi umjetnici od posla izvodili utkana su i u temeljima brane Grančarevo, na objektima repetitora na planini Leotar, mostovima, sportskim dvoranama, proizvodnim halama i pogonima.

Kvalitet, pouzdanost, savremena tehnička opremljenost, povoljne cijene i višegodišnje iskustvo su više nego dovoljna garancija investitorima da njihov izbor bude firma G.Z. “Ćurić“.

Sve ovo su razlozi da G.Z. “Ćurić” i u ova, za građevinare teška vremena, uvijek ima obezbjeđen posao.

Uz sve pomenuto, G.Z. “Ćurić” kao jedan od najvećih potrošača JUB asortimana u Istočnoj Hercegovini i jedan od prvih pobjednika nagradne igre JUB kluba pokazuje da se ozbiljnim pristupom poslu i vjerodostojnim rezultatima  ponose samo najbolji.

Svi zaposleni u ovoj firmi njeguju savremeni način poslovanja koji podrazumjeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje ugleda koji naše usluge približava brojnim klijentima i poslovnim partnerima.

“KVALITET JE NAŠ, IZBOR JE VAŠ”

Svojim zalaganjem, upornošću, istrajnošću i kvalitetom G.Z. “Ćurić” zauzela je jedno od vodećih mjesta u oblasti završnih radova u građevinarstvu u ovom dijelu BiH. Jedna od glavnih vrijednosti naše firme je spremnost na rizik kao i stalno praćenje napretka tehnike i tehnologije uređenja enterijera, eksterijera i adaptacije prostora.

Kao rezultat svega navedenog Vi dobijate pouzdanu, stručnu i efikasnu uslugu.

Usluge:

  • DEMIT FASADE 
  • SANACIJA FASADA
  • MOLERSKO FARBARSKI RADOVI
  • PARKETARSKI RADOVI
  • IZNAJMLJIVANJE GRAĐEVINSKE SKELE

 

KONTAKT:

Mob: +387 (0)65 526 060
Mob: +387 (0)65 847 061
Fax: +387 (0)59 240 900

e-mail: [email protected]

U kvalitet našeg rada uvjerite se i u foto galeriji:

 

 

Save

Save