Fudbaleri KMF Leotar poraženi su u posljednjem kolu prvog dijela sezone Premijer lige BiH u futsalu na gostovanju u Gračanici. Domaća Kaskada slavila je rezultatom 5:1, dok se na poluvrijeme otišlo rezultatom 2:1.

” Poveli smo golom Miljana Vica, ali to je bilo sve što smo mogli da pružimo u ovom susretu jer na scenu tada stupaju pristrasne sudije, ali i oko dvije stotine domaćih navijača koji su napravili atmosferu linča u gračaničkoj sportskoj dvorani “, rekli su nam u neposrednom razgovoru za naš portal kapiten KMF Leotar Mitar Vukanović.

Žalosno je da i danas, osamnaest godina nakon završetka građanskog rata u BiH neke sredine još uvijek gaje ovakve načine navijanja i kreiranja atmosfere linča na nacionalnoj osnovi. Klub malog fudbala Leotar poznat je široj sportskoj javnosti kao kolektiv koji gaji dobre sportske odnose sa brojnim klubovima u zemlji i inostranstvu, bez obzira iz kojih nacionalnih sredina ti klubovi dolazili. Takođe, Trebinje i KMF Leotar su oduvijek bili uzorni domaćini brojnih sportskih nadmetanja, koje je ponekad posmatralo i nekoliko hiljada gledalaca, ali slične stvari se nikada nisu dešavale.