Sutra, u nedjelju 18. novembra, Sportska dvorana “Miloš Mrdić” biće poprište okršaja 6. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, u kojoj će ekipa Leotara biti domaćin ekipi “MNK Kaskada” iz Gračanice.

Početak je zakazan za 13:30 časova, a ulaz kao i za sve utakmice KMF Leotar je besplatan. Predsjednik kluba Mitar Vukanović iznio je svoje impresije o predstojećem meču i dosadašnjem toku sezone:

“Ovo je vrlo važna utakmica za naš klub, protiv odlične ekipe iz Gračanice koja je više nego dobro otvorila prvenstvo i predstavlja najprijatnije iznenađenje. Vrijedi napomenuti da u ovom klubu uspješno nastupa naš bivši igrač Emir Milanović , koji je dugo vremena branio boje Leotara. Pozivamo publiku da u što većem broju posjeti dvoranu, jer pobjeda nam je neophodna da bismo uhvatili priključak u sredinu tabele”,  istakao je Vukanović.

Ekipa ni ovaj put neće nastupiti kompletna. Zbog kartona neće nastupiti Nemanja Čečur, a zbog povreda Tiago Casagrande (koji se već vratio u Brazil i za njega je sezona završena), te Stefan Jokić.

KMF Leotar – MNK Kaskada, nedjelja 13.30 minuta, SD “Miloš Mrdić”, Trebinje

 

S.Š./ HP, novembar 2018.