U susretu  18. kola Premijer futsal lige BiH ekipa KMF Leotara gostovala je u Čitluku gdje je ubjedljivo poražena od ekipe Brotnja rezultatom 7:1 (3:1).

I u ovom meču Trebinjci su nastupili oslabljeni, a novi poraz je nekadašnjeg šampiona BiH doveo u situaciju da se u posljednjim kolima bori za opstanak u društvu najboljih.

Stanje u klubu najbolje oslikava izjava kapitena Vukanovića: ” Na utakmicu u Čitluk putovali smo, kao i na većinu ovogodišnjih gostovanja bez 90 posto tima, ovaj put što zbog bolesti, povreda, nerazumevanja domaćina što iz još nekih razloga koji nisu za širu javnost. Ovo je najgora sezona od osnivanja kluba gde je su sve negativne stvari skupile i navalile na naš klub, od hronične besparice, nedostatka termina, povreda, odlaska nekoliko igrača i ne znam šta nas sve još nije zadesilo… Ipak nadam se da ćemo smoći snage da odigramo još ovih nekoliko kola i obezbjedimo opstanak u ligi, što nama i  jeste bio primarni cilj, te da se probamo plasirati u finale Kupa BiH, koje bi bar donekle zaliječilo rane koje su duboke i teške i ne znam kako ćemo ih sanirati.”

Ostaje nada da će Trebinjci u preostala četiri meča uspjeti da izbore isto toliko bodova, koji bi ih ostavili u društvu najboljih klubova Bosne i Hercegovine.