Trebinjski fudbaleri gaze sve pred sobom, od početka takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske nisu doživjeli nijedan poraz. Nakon pet kola prvi su na tabeli.

U Trebinju vjeruju da se fudbal u grad podno Leotara vraća na velika vrta. U klubu skromno poručuju da će probati da nastave istim tempom. Trener zadovoljan, kaže napravili smo odličan tim.

“Rezultatom i radom je došla i atmosfera, igrači su prihvatili rad, imamo  četiri pet starijih igrača koji su primjer mlađima, mlađi igrači dosta prihvataju rad i ugledali su se na njih. imamo čak 26 igrača u rosteru, velika je sreća da od tih 26 imamo 11 igrača do 21 godine to je zlata vrijedno”, rekao je trener Leotara Oleg Ćurić. 

Dobra atmosfera u klubu presudan je faktor, vjeruju igrači. Priznaju da im na utakmicama nedostaje publika ali i dodaju da se ovom uspjehu niko nije nadao.

“Svi smo zadovoljni, niko nije očekivao, ušli smo iz druge lige , prvi smo. Idemo sada utakmicu po utakmicu, nećemo da idemo daleko sa očekivanjima, idemo utakmicu po utakmicu, tako da ništa nije nemoguće”, izjavio je Stefan Paranos

Sa njim je saglasan i saigrač Andrej Đurić. 

“Niko vjerovatno nije očekivao ovakav uspjeh do sada ali uz trud i zalaganje svih igrača i uprave kluba. Prvi smo na tabeli i nadamo se da ćemo nastaviti ovaj niz.  Idemo u Doboj i nadam se da ćemo doći neporaženi sa gostovanja. Mislim da je zbog atmosfere ovakav rezultat , svi igrači su jedan za drugog, svi se bore za klub”, poručio je Đurić.

Leotaru dobro ide i u Kupu Srpske, na penale su prije neki dan pobijedili ekipu Borca iz Šamca. Sledeći protivnik Trebinjcima je doboska Sloga, u klubu vjeruju da će se vratiti sa još jednom pobjedom. 

Izvor: ATV