Večeras se u Bejrutu održava finalno takmičenje izbora za Miss Evrope, koje ima tradiciju dugu 59 godina jer je prvi izbor ovog formata u glavnom gradu Libana održan davne 1960. godine.

Kao što smo ranije pisali, Bosnu i Hercegovinu na ovom takmičenju predstavlja Dragana Tešević iz Gacka, koju je javnost po prvi put upoznala kao Miss šarma prvog HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine.

Dragana je inače model prestižne i visokoprofesionalne beogradske agencije Alexy Models, koja na ovom izboru ima čak tri djevojke. Osim Dragane i predstavnice Crne Gore i Srbije na izboru za Miss Evrope su modeli ove agencije.

Mlada studentkinja iz Gacka je ranije za HP media group rekla da je organizacija ove manifestacije na najvišem mogućem nivou.

“Stručni tim nam je maksimalno posvećen što se tiče brige o izgledu u smislu pravilne njege, stajlinga, a takođe i edukacije“, rekla je Dragana za naš portal.

Nama ostaje da poželimo mnogo sreće Dragani na ovom takmičenju, a svim našim čitaocima najavljujemo i izvještaj sa večerašnjeg finalnog takmičenja tokom vikenda pred nama.

 

HP, mart 2019.