Brojni turistički i ugostiteljski radnici sa Balkana i Srednje Evrope i ove godine svoju ponudu predstavljaju na međunarodnom sajmu turizma Natour Alpe Adria koji se od 29. januara do 1. februara održava u Ljubljani.

Ovaj sajam posebno je namijenjen svim ljubiteljima prirode, prirodnih vrijednosti i sadržaja, te svima onima koji uživaju u ponudi avanturističkog turizma. Osim turističkih destinacija u tri paviljona predstavljena je ugostiteljska i gastro ponuda, ali i oprema za kampovanje.

Među destinacijama koje se predstavljaju na sajmu je i Trebinje, a lokalna Turistička organizacija na čelu sa direktorom Markom Radićem hercegovačke atrakcije dočarava svim zainteresovanim posjetiocima na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske (TORS).

Padrino radio i naš portal na sajmu „Alpe Adria“ u Ljubljani 👂👀📝. Razgovarali smo sa Markom Radićem, direktorom Tourist organization of Trebinje / Туристичка организација Требиње

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Среда, 29. јануар 2020.

Osim Trebinja iz Republike Srpske predstavljeni su planina Jahorina, nacionalni parkovi Kozara i Sutjeska, Vizitor centar Pecka, Eko zona Šipovo, te Banja Vrućica sa svojom ponudom, Turistička organizacija Istočno Srajevo, Turistička organizacija Novi Grad.
Već prvog dana sajma zabilježena je velika posjeta štandu TORS.

Na Sajmu u Ljubljani koji je namijenjen putnicima, sportistima, planinarima, rekreativcima, biciklistima će tradicionalno biti dodijeljena i Jakobova nagrada za kvalitet i izvrsnost u regionu Alpe-Jadran.

 

HP, januar 2020.