Danas širom svijeta zaljubljeni parovi slave svoj dan. Dan zaljubljenih koji se obilježava 14. februara za mnoge je vrijeme za ljubavne izjave i razmjenjivanje poklona. Tako danas i u Trebinju sve je u znaku ljubavi, a posebno u ulici Jovana Dučića gdje je u toku promotivna akcija koju je priredila Turistička organizacija grada Trebinja.

Turistička organizacija pripremila je adekvatan i lijep ram sa porukom, a fotografisanje je počelo u devet časova i trajaće do 14 časova.

Ni jak sjeverac ni minus koji vlada u Trebinju nisu spriječili zaljubljene da se prošetaju Dučićevom ulicom i zabilježe svoju ljubav uramljenom fotografijom.

Fotografija ljubavi sa današnje promotivne akcije krasiće i zajedničku kuću mladenaca Milana i Anđele Ijačić, koji su na ludi kamen stali upravo na dan kada se slavi ljubav, te kao uspomenu imaju i uramljenu fotografiju iz Dučićeve ulice.

Ovaj vikend u Trebinje je stigao i veliki broj turista, najvećim dijelom iz Srbije, te su oni, prema informacijama iz Turističke organizacije, bili najbrojniji da se fotografišu u posebno pripremljenom ljubavnom ambijentu.

Sve fotografije napravljene danas biće objavljene u albumu na Facebook stranici Turističke organizacije Trebinja, a par čija fotografija bude zaslužila najviše “lajkova” u narednih sedam dana, biće nagrađen atraktivnom nagradom – vikend putovanje za dvoje.

 

 

 

 

 

Svetlana Grbić

 

HP, februar 2021.