Turistička organizacija Trebinja juče je na Zlatiboru promovisala turističku ponudu juga Republike Srpske, a poseban akcent je bio na gastronomiji, običajima, tradiciji i kulturi trebinjskog kraja.

Ovo je prvi put da se u ovom dijelu Srbije predstavlja trebinjska turistička ponuda, a aktivnost je priređena kao rezultat dobre saradnje sa Turističkom organizacijom Zlatibora.

“Veliki značaj organizovanja promocije na Zlatiboru ogleda se u činjenici da je riječ o pravom dragulju turističke ponude Srbije i jednoj od najznačajnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija regiona koja bilježi rast posjeta tokom čitave godine”, navedeno je u saopštenju.

Iz Turističke organizacije Trebinja navode da je u pitanju uzvratna posjeta s obzirom da je u maju Turistička organizacija Zlatibor predstavila zlatiborski kraj stanovnicima Trebinja i medijima.

“Ovo je jedna od zajedničkih aktivnosti sa Turističkom organizacijom Zlatibor”, napominju trebinjski turistički radnici i dodaju da će saradnja u budućnosti biti još bolja.

Na Zlatiboru su se predstavili predstavnici “Hercegovačke kuće” sa širokim asortimanom proizvoda, ali i veterani GKUD “ALAT” Trebinje.

Turistička ponuda Zlatibora u maju je predstavljena pod platanima u Trebinju.

 

 

 

 

 

 

Izvor: SRNA, FOTO: Turistička organizacija