Ovaj projekat je plod globalno najveće azerbejdžanske investicije u turizmu, a zanimljivo je da do ovog luksuznog i očaravajućeg mjesta od Trebinja potrebno svega sat vremena vožnje preko graničnog prelaza Zupci.

Možda niste u mogućnosti kupiti nekretninu u Portonovom, ali svakako jeste provesti dan u drugačijem ambijentu prepunom zanimljivih arhitektonskih rješenja i osvježiti se u nekom od lokala smještenih u rizortu.

Luksuzno novoizgrađeno naselje Portonovi, smješteno u Kumboru, već je izmamilo brojne posjete turista, a ekipa naše redakcije i sama se uvjerila u njegove ljepote i zašto dobija sve veću popularnost.

Portonovi predstavlja prvi višenamjenski rizort u Crnoj Gori koji se prostire na 26 hektara najljepšeg dijela obale na ulasku u Bokokotorski zaliv.

Raznolikost restorana i specijaliteta globalne kuhinje, raskošan izbor modnih brendova, salona, prodavnica i galerija moderno su kreirani, te je arhitektura naselja inspirisana autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom.

Detalj iz Portonovog; Foto: HP

Pored toga što se već ubraja među najljepše dijelove Jadranske obale, ovo naselje postaje jedna i od najtraženijih destinacija na crnogorskom primorju.

Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova, kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već otvorena, kao i prvi One&Only hotel u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, čije se otvaranje uskoro očekuje.

Kako je naveo investitor ovog projekta, za cijeli kompleks predviđena je investicija od oko milijardu evra.

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

Detalj iz Portonovog; Foto: HP

Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

Svi ostali, iskoristite nadolazeće lijepe proljećne dane i posjetite ovaj rizort vrijedan svake pažnje.

 

Ivana Kardum

HP, februar 2020.