Restoran Drijen, smješten na pola puta između Dubrovnika i Trebinja, važi za jednu od omiljenih gastro destinacija stanovnika oba ova grada.

Foto priča koju vam donosimo slavi hranu i dočarava djela vještih ruku kuvara koji za vas pripremaju najukusnije delicije.

Gastronomski meni obiluje bogatom ponudom sočnih jela, te smo sigurni da će u ovom restoranu svi moći da izaberu svoj idealan i omiljeni obrok.

Možete se odlučiti između tradicionalnih hercegovačkih jela, spremanih po starim receptima naših baka ili ukoliko više volite, izaberite ukusne zalogaje sa područja Mediterana. Tu su i jela internacionalne kuhinje koja će zadovoljiti i one najizbirljivije.

Pristupačne cijene i obilni obroci privlače sve znatiželjne posjetioce, kao i jednostavan pristup parkingu. U „Drijenu“ možete uživati, između ostalog, u bifteku, telećim medaljonima, kao i hrskavoj piletini u umaku od kikirikija, te čokoladnom sufleu.

 

Prijatnijoj atmosferi doprinijeće ugodan ambijent i domaćinska dobrodošlica osoblja, a na vama je da dođete i sami degustirate bogatu gastronomsku ponudu restorana Drijen.

Pratite „Drijen“ na Facebooku OVDJE  i Instagramu OVDJE

Za sve dodatne informacije pozovite +387 66 516 632.

 

HP, januar 2020.