Određeni komadi garderobe mogu u potpunosti osvježiti vaš stajling tokom jesenje sezone. Osim što su veoma praktični i funkcionalni, oni su i veoma popularni. Donosimo pet najboljih.

Cigaret pantalone


Pantalone su uvijek odličan izbor, a posebno kada su u pitanju nešto hladniji jesenji dani. Ukoliko vam je cilj da malo osvježite svoj stajling ove sezone, birajte cigaret pantalone, a posebno one koje imaju nešto viši struk i već ugrađen pojas.

Veoma elegantne i moderne, možete ih nositi u svim prilikama, bez obzira da li je u pitanju posao, svečanost ili večernji izlazak. Boja? S crnim cigaret pantalonama nema greške, jer ih možete kombinovati sa svim drugim bojama, ali i sa mnogobrojnim komadima garderobe.

Čarapa-čizmice


One su već par sezona pravi hit, a posebno su popularne tokom jesenje sezone. Veoma lako ih možete uvrsiti u svakodnevni stajling, bilo da ih kombinujete sa suknjama, haljinama ili pantalonama.

Jako interesantne i moderne, crne čarapa-čizmice su model koji je u samom vrhu popularnosti, jer se (bukvalno) najlakše kombinuju sa svim bojama i komadima garderobe.

Ljubičasta


Raskošna, privlačna, upečatljiva! Da, ljubičasta je jedna od onih boja zbog koje će vas svi primijetiti, gdje god da se pojavite, a veoma je zgodna za kombinovanje sa neutralnim nijansama. Ukoliko tražite boju koja će vam u potpunosti osvježiti stajling ove jesenje sezone, onda je to ljubičasta i sve njene nijanse.

Ona jeste veoma upadljiva, ali je i veoma nježna i privlačna tako da ne postoji bojazan da ćete baš previše odudarati od okoline. Birajte je u vidu džempera, pantalona ili bluza. Ova prekrasna boja jedna je od najpopularnijih ove jesenje sezone pa eto još jednog razloga da je uvrstite u svoj stajling.

Životinjski dezen


Koliko god vam se dopadao ili ne, činjenica je da je on veoma popularan, a posebno jedna vrsta ove sezone – dezen zmijske kože. Druga činjenica je da će vam ovaj dezen u potpunosti osvježiti stajling, ali samo pazite kako ćete ga kombinovati: najbolje bi bilo da ostatak garderobe ne bude dezeniran, a ako baš i niste sigurne kako će vam komadi garderobe sa životinjskim dezenom pristajati, najbolje je da počnete sa “malim dozama”.

Recimo, gležnjerice sa dezenom zmijske kože – trenutno su jedan od najmodernijih modela obuće – sigurno će svaku kombinaciju podići na viši nivo, bez obzira na to koji stil želite da postignete. Osim gležnjerica, jednako su popularne i mokasine i salonke ukrašene pomenutim dezenom.

Karirana suknja


Midi, midi ili maksi – koju god da odaberete, bitno je da je riječ o kariranoj suknji. Kao i svake jesenje sezone, karirani uzorak je veoma popularan, ali čini se nikada kao ove jeseni. Bukvalno ga možete pronaći na svim komadima garderobe, modelima obuće i asesoarima.

Neke žene idu čak i dalje te imaju i kosu koja je farbana u kariranom uzorku. Ipak, vi to ne morate – dovoljno je da ovaj dezen unesete u svoj stajling u vidu suknje, a nema greške ni ako odlučite da to budu pantalone, košulja ili šal.

Izvor: Mini magazin