Padrino radio obilježio je danas prvu godišnjicu rada na frekvenciji 90,8 MHz za područje trebinjske regije.

Najslušaniji radio na ovom području svoj program na internetu emituje od juna 2016. godine, a pošto je od strane Regulatorne agencije za komunikacije /RAK/ ocjenjen kao najbolji radijski projekat u BiH dobio je i dozvolu za rad na sadašnjoj frekvenciji na području Trebinja, te dijelova opština Bileća, Nikšić, Ravno, Dubrovnik i Župa Dubrovačka.

Padrino je u rekordnom roku postao najslušaniji radio trebinjske regije, što je potvrđeno i anketom sprovedenom u avgustu i septembru, kada je više od 36% ispitanika ocjenilo Padrino kao prvi izbor među dostupnim radio stanicama.

Svoj put na zemaljskoj frekvenciji naš radio započeo je na zanimljiv način – orginalnom marketinškom kampanjom u martu i aprilu prošle godine koja je sprovedena na velikom broju bilborda i city light-ova u Trebinju, kojom smo svima obećali DA ĆEMO POSTATI NAJBOLJI DO OKTOBRA, DA SMO NOVA OPCIJA U TREBINJU, DA ĆE SE I VAŠ GLAS ČUTI, te  DA SMO NOVI TALAS… Sa distance od godinu dana možemo sa sigurnošću da potvrdimo da smo ispunili sva naša obećanja !

Padrino radio danas emituje program iz vlastite produkcije od 7 časova i 30 minuta do 15 časova, te od 17 do 19 časova svakog radnog dana, a najbolji muzički sadržaji dostupni su slušaocima sedam dana u nedjelji, 24 časa dnevno.

U pripremi su novi formati i emisije, a menadžment HP media grupe ostaje posvećen da Padrino vodi putem koji idu regionalno najkvalitetnije i najslušanije radio stanica.

Ugostili smo u našem studiju i na našim talasima veliki broj poznatih osoba iz zabavnog, kulturnog, sportskog i društvenog života Trebinja, Hercegovine i šireg regiona.

Ostajemo posvećeni želji da i u narednom periodu dodatno gradimo vaše povjerenje prema nama i da na medijsko nebo Hercegovine svakodnevno donosimo osvježenja i inovativna rješenja, na zadovoljstvo svih stanovnika naše regije.

 

HP, april 2019.