Nakon dvije godine proizvodnje i prodaje piva u Trebinju, Oz Craft Pivo odlučilo je da proširi svoj biznis otvaranjem jedinstvenog lokala u samom srcu Starog grada.

Autentični lokal „The Brick“ ponudiće svojim gostima pažljivo odabrane proizvode malih proizvođača sa prostora cijele BiH. Kao što je to slučaj sa OZ pivarom, i u kafiću će akcenat biti na kvalitetu samih proizvoda, pružajući istovremeno ugodan ambijent za sve goste. 

“The Brick” se nalazi na putu između dvije džamije u Starom gradu, na lokaciji nekadašnje poslastičarnice „Grk”, odnosno, nekadašnje “Pivnice Humsko”. Kako bismo bili sigurni da svi gosti imaju mogućnost da uživaju u kvalitetu prozvoda ponuđenih u kafeu, ovaj kafe biće prvo mjesto u Trebinju gdje će u unutrašnjosti kafea biti zabranjeno pušenje.

Pored selekcije od više od šest vrsta Oz piva, na meniju će se naći i posebno pržena kafa pribavljena od „Ćejf Roasters”, čajevi „Fanz and Sophie”, rakija iz „Monogram” destilerije, kao i lokalna vina, loza i sokovi. Kikiriki i kokice će biti ponuđeni kao besplatna varijanta grickalica.

Što se tiče organizovanih degustacija piva za grupe, fokus će biti na učenju prepoznavanja ukusa i karakteristika koje ukazuju na kvalitet proizvoda, ali i o pojedinačnim vrstama piva koja će u kafeu biti prisutna tokom cijele godine. Ovakva dešavanja biće prilika za goste da svojim utiscima i povratnim informacijama učestvuju u stvaranju jedinstvenog Oz piva za stanovnike Trebinja. Mještani će takođe imati priliku da se prijave za „program lojalnosti kupaca”, zahvaljujući kojem će za 10 kupljenih piva dobiti jedno besplatno.

Na meniju će se naći isključivo zanatska piva iz Oz pivare. Meni će se mijenjati više puta godišnje, ali će na točilicama uvijek biti 6-8 različitih vrsta, kako bi svako mogao da nađe pivo za sebe. Na usluzi će se naći i aparat za flaširanje piva za sve one koji bi želeli da u pivu uživaju kod kuće ili da ga nekome poklone.

Kad uđete u “zemlju Oza” vjerovatno ćete primjetiti male razlike u načinu na koji radimo stvari. To su sve detalji koji obezbeđuju konstantan kvalitet proizvoda”, kaže Endrju.

Meni za dan otvaranja:

  • Munich Helles Lager (proljeće)
  • American Wheat beer (tokom cijele godine)
  • DunkAle (tokom cijele godine)
  • French Saison (proljeće i ljeto)
  • DDH IPA (proljeće i ljeto)
  • Stout (Milk Stout tokom proljeća i ljeta)
  • Sour (tokom ljeta)

U kafeu će svake nedjelje biti organizovana razna dešavanja, uključujući degustacije za grupe, svirke, ali i kvizovi, društvene igre (dostupne u svakom trenutku), kao i dešavanja fokusirana na posluživanje limitirane ponude piva, odnosno ekskluzivnih piva.

Vrata lokal “The Brick” će biti otvorena sutra od 10 časova. Pratite ih na fejsbuku, instagramu ili na njihovoj web stranici da saznate najnovije vijesti o otvaranju, dešavanjima i vrstama piva koja su trenutno na točilici.

 

/sponzorisana objava/

HP, jun 2020.