Grupa Mortal Kombat večeras će pjevati i svrati u Trebinju na otvaranju Studentskog kulturnog centra.

Kao što smo ranije pisali na otvaranju će osim Mortal Kombata svirati M.O.R.T, te trebinjski bend 7. Nebo.

Članove Mortal Kombat benda danas smo sreli u Trebinju, čekajući koncert šetaju i uživaju u ljepotama krajnjeg juga Srpske.

Vidno raspoloženi ekipi portala Hercegovina promo su rekli da očekuju dobar provod, raspoloženu publiku i da se svi na koncertu dobro provedu.

Miloš Kričković vokal benda kaže nam da očekuje da se prije svega koncert održi, a potom da se svi dobro provedu, i dodaje “drudi put smo u Trebinju, koristimo i danas priliku da upoznajemo vaš lepi grad.”

Nazvani po kultnoj videoigri, Mortal Kombat osnovani su 2009. godine. Fanove su sticali sirovim i tvrdim zvukom uz direktne i satirične tekstove o modernom društvu.  Novi studijski album pod nazivom “Decenija” objavili su početkom februara. Na albumu se nalazi 11 pjesama, a istom su prethodila tri studijska i jedan live album.

Njihova obrada pjesme “Mala” benda Brkovi ne samo da im je donijela više od dva miliona pregleda, već ih je uz spotovske pojave legendi Mikija (Six Pack), Dr. Popa (Atheist Rap), Shamse 69 (Brkovi) i mnogih drugih, sasvim zasluženo svrstala u sam vrh regionalne alternative.

Na linku ispod poslušajte obradu pjesme “Mala”

Podsjećamo, otvaranje Studentskog kulturnog centra održaće se večeras u Domu mladih od 20 sati. Cijena ulaznice je 5KM.

Svi ste pozvani…

Izvor: Treći svijet, HP, mart,2019.